Оновлений BMW X4 з’явився на тестах із вм’ятиною на двері

Автор: Редакція | 06 Жов, 2020
BMW X4 2022 року (шпигунські фото)

Оновлена версія кросовера BMW X4 почала цикл тестів, при чому засвітилась прокачана модифікація M40i.

BMW явно вирішила приховати на X4 зміни спереду та позаду, які будуть проведені з оновленням всередині життєвого циклу актуальної генерації. При цьому, навіть вм’ятина на передніх пасажирських дверцятах, як свідоцтво незначної аварії, не стала причиною зупинки тестів.




Крім того, це не простий X4, а фотошпигуни «зловили» гарячішу версію M Performance, яка має суфікс M40i й більші кутові наконечники вихлипу. На тестовому зразку також можна помітити оновленою решітку, що визирає крізь камуфляж спереду. Здається, решітка радіатора має той самий дизайн, що й деякі інші останні моделі M Performance, включаючи хетчбек M135i, Gran Coupe M235i та седан/універсал M340i.

Також очікуються незначні зміни у фарах та бамперах, проте поки важко щось вгадати.

Стосовно інтер’єру, то хоча немає його зображень, можна помітити, що інформаційно-розважальна система повністю накрита, а це свідчить про заплановані зміни в iDrive. В іншому, зазвичай BMW не вносить серйозних змін всередині, й X4 повинен слідувати цьому прикладу.




З моменту запуску X4 M40i виробник вже модернізував версію M Performance, надавши їй більше потужності. Спочатку кросовер надійшов у продаж із рядним шестициліндровим 3,0-літровим двигуном із турбонаддувом, який видавав до 355 к.с., але у 2020 році потужність підняли до 382 к.с. Крутний момент дорівнює 500 Нм й він надсилається до системи xDrive через восьмиступеневу автоматичну коробку передач.

Все це дозволяє M Performance X4 розігнатись до «сотні» за 4,4 секунди й досягти максимальної швидкості 250 км/год. Потужніша та швидша версія X4 M нещодавно теж була помічена на тестах із власними оновленнями «обличчя».

За очікуваннями, модернізована лінійка X4 дебютує наступного року, коли й традиційний кросовер X3 також отримає «фейсліфтинг». Модель аналогічно вже тестується у версіях M Performance та спортивній M.

Рік тому BMW представила «прокачані» кросовери X5 M і X6 M, а нещодавно був презентований повністю електричний BMW X3.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея BMW X4 2022 року (шпигунські фото):
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest