Chery представила «розетковий» кросовер Tiggo 8 Pro

Автор: Редакція | 29 Тра, 2021
Chery Tiggo 8 Pro

Китайська марка Chery презентувала плагін-гібридну версію Tiggo 8 Pro, яка поки продаватиметься на внутрішнього ринку, після чого модель може вийти на експорт.

Великий кросовер Tiggo 8 Plus, відомий на деяких ринках як Tiggo 8 Pro, був презентований минулого року й тепер виробник починає постачання за межі «Піднебесної». До речі, як стало відомо Motorcar, Chery Tiggo 8 Pro має з’явитись в Україні восени цього року.




Тим часом, у Китаї вже оприлюднена плагін-гібридна комплектація Chery Tiggo 8 Plus PHEV, оснащена трансмісією DHT (Dedicated Hybrid Transmission). Це паралельний гібрид, у якого передні колеса обертають ДВЗ і електромотор, а ще один електромотор стоїть на задній осі.

Заявлений розгін до 100 км/год приблизно за 5 секунд.

Chery Tiggo 8 Pro

Стверджується також, що на перші 100 кілометрів шляху Chery Tiggo 8 Plus PHEV витратить всього 1 літр пального. Це означає, що їхати він буде переважно на електриці, отже, ємність батареї повинна бути вельми пристойною.

Нова гібридна система Chery може перемикатися між моно- і повним приводом, використовувати для підзарядки блоку акумуляторів на ходу ДВЗ і систему рекуперації, а також самостійно визначати оптимальну передачу в реальному часі. В цілому подробиць поки небагато, але відомий, наприклад, максимальний крутний момент – 510 Нм.

 


 

У Китаї продажі Tiggo 8 Plus PHEV стартують до кінця поточного року. Після аналізу успіху на внутрішньому ринку, компанія прийме рішення про постачання версії в інші країни.

Хто такий Tiggo 8 Pro?

Chery Tiggo 8 Pro

Великий розкішний кросовер Chery Tiggo 8 Pro став флагманом бренду минулого року й преміальною версією Tiggo 8.

В стандартній комплектації машина оснащується 2-літровою «турбочетвіркою» на 170 к.с. і 250 Нм і варіатором, а топові версії забезпечать 1,6-літровим турбомотором на 186 к.с. і 275 Нм та семиступеневим преселектом із двома «мокрими» зчепленнями.

Флагманський SUV пропонується у семимісному виконанні та має чимало цікавого обладнання, як передню і задню діодну світлотехніку, круговий огляд, двозонний клімат-контроль та круїз контроль.




Модель відрізняється в базі 7-дюймовою цифровою приладовою панеллю і тачскріном мультимедіа на 10,25 дюйма, який можна замінити на 12,3-дюймовий у топових версіях, а також отримати бездротову зарядку для смартфона, панорамний дах із люком та більше систем безпеки (зокрема, моніторинг сліпих зон).

Раніше Motorcar вже писав про тест-драйв Chery Tiggo 8, який коштує в Україні від 564 тисяч гривень. Версія Tiggo 8 Pro, швидше за все, надійде в нашу країну восени 2021 року й за ціною позиціонуватиметься трохи вище.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея Chery Tiggo 8 Pro:
Фотограф: Chery
Фотограф: Chery
Фотограф: Chery
Фотограф: Chery
Фотограф: Chery
Фотограф: Chery
Фотограф: Chery
Фотограф: Chery
Фотограф: Chery
Фотограф: Chery

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest