Citroen C4 та електричний e-C4 отримали оновлення для 2022 року

Автор: Редакція | 11 Жов, 2021
Citroen C4 e-C4

Компанія Citroen представила своєму хетчбеку сімейства C4 оновлення для 2022 року з кількома модифікаціями дизайну та додатковим діапазоном для варіанта e-C4 Electric.

Минулого року Citroen представив нове покоління моделі C4, яка стала не просто кросовером, але й отримала електричну версію. Вже цього року виробник анонсував появу кросхетча в Україні, а цього тижня автомобіль вже надійшов у салони.




Проте в Європі вже готуються до оновлення моделі й представили комплектації 2022 року. Так в Британії, базові версії Sense та Sense Plus отримали нові диски зі світло-сірим покриттям, тоді як топові комплектації Shine та Shine Plus матимуть 18-дюймові диски Aeroblade з двоколірним дизайном.

При цьому фарба Obsidian Black була вилучена з асортименту й замінена на новий відтінок під назвою Perla Nera Black.

Усередині інтер’єр C4 практично не змінився, а 10-дюймовий медійний сенсорний екран так само займає центральне місце на центральній панелі. Тим не менш, нові технології з’явились.




Серед оновлень – додавання підтримки Citroen Smart Pad для моделей Sense початкового рівня. Ця функція дозволяє пасажирам переднього сидіння встановлювати планшетний пристрій на панель за допомогою вбудованого тримача над «боксом для рукавиць».

У корпус планшета входить екранний фільтр, який запобігає відволіканню водія на ходу. Пасажирська подушка безпеки також була розроблена з урахуванням цієї системи і розгортається у верхній частині кріплення у разі аварії.

Електрична версія e-C4 Electric теж отримала серію технічних удосконалень для покращення ефективності та дальності. Хоча електрокар зберіг той самий акумулятор на 50 кВт-год та офіційний пробіг на одному заряді у 350 км (за циклом WLTP), оновлення мають допомогти e-C4 Electric проїхати далі в реальних умовах.




В Україні крос-хетч продається лише із паливними двигунами: 1,2-літровий бензиновий агрегат з двома виходами потужності у 100 к.с. (для 6-ступеневої механіки) та 155 к.с. (для 8-ступеневого автомата) й 1,5-літровим дизелем на 130 к.с. (з 8-ступеневою АКПП).

До речі, минулого місяця Citroеn представив кросоверний хетчбек C3 для ринків Індії та Південної Америки, а ще раніше з’явилась модель C5 X.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Auto Express

Галерея Citroen C4 2022 року:
Фотограф: Citroen
Фотограф: Citroen
Фотограф: Citroen
Фотограф: Citroen
Фотограф: Citroen
Фотограф: Citroen
Фотограф: Citroen

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest