Седан Dacia Logan «представили» із дуже спортивним обвісом

Автор: Редакція | 21 Кві, 2021
Dacia Logan Prior Design

Німецьке тюнінгове ательє створило концепт доопрацювань для Dacia Logan, який зробить із седана справжній спортивний автомобіль.

Тюнер Prior Design насправді займається моделями від відомих брендів Lamborghini, McLaren, Mercedes або Audi, але іноді пробує переобладнати у стиль Gran Turismo й доступніші машини, як VW Beetle або Dacia Duster, який раніше теж отримав спортивний дизайн.




Тепер в останньому проекті команда взялась за попереднє покоління популярного румунського седана Dacia Logan.

За словами тюнерів лише декілька дрібниць зробили достатньо, аби «Логан» виглядав вже придатним для створення «вау-ефекту».

Dacia Logan Prior Design

Монструозний передній фартух із громіздким спойлером, різноманітними повітроводами зливається в єдине переднє антикрило, яке дійсно перетворює «Логан». Ефект посилюється збоку масивним порогами.

Задній бампер (принаймні те, що можна побачити) здається недоторканим. Однак «корму» оснастили гігантським дифузором із центральною подвійною вихлипною трубою. А з верхньої частини дифузора до верху проростає заднє крило, перед яким навіть крило нового 911 GT3 зеленіє від заздрості. Такої притискної сили має бути достатньо для автомобіля, який може видати від 68 до «диких» 105 к.с., залежно від двигуна.

Dacia Logan Prior Design

Для комплектації «Prior Logan» пропонуються й диски, які виглядають в кілька разів дорожче за ціну автомобіля. А за ним ховаються великі гальма Brembo, які повинні утримувати нестримну силу зеленого монстра.

Вражають також нові дзеркала, «карбоновий» дах та чорна решітка. Інтер’єр тюнінгового «Логана» не розривають, хоча на візуалізації видно каркасну клітку та сидіння-ківши.




Загалом такий обвіс, мабуть, коштуватиме дорожче за Logan, а отже знайдеться небагато охочих, аби реалізувати цей концепт.

Минулого року Dacia представила Logan нового покоління, але продажі новинки в Європі почались лише у квітні. Про терміни появи нового «Логана» в Україні поки нічого невідомо.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Dacia Logan Prior Design:
Фотограф: Prior Design
Фотограф: Prior Design
Фотограф: Prior Design
Фотограф: Prior Design
Фотограф: Prior Design

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest