Кросоверу Dacia Duster запропонували спортивний дизайн

Автор: Редакція | 15 Лис, 2020
Dacia Duster від PRIOR-Design

Німецьке ательє Prior Design показало вигляд компактного кросовера Dacia Duster із можливими доопрацюваннями дизайну.

Кросовер Dacia Duster, який в Україні продається під маркою Renault, є доволі доступним й від того доволі популярним у всьому світі.




Можливо саме тому виникають його численні варіації, й Motorcar нещодавно писав про версію пікапа на основі «Дастера», який отримав вже офіційну підтримку виробника.

Крім того, нещодавно кросовер Dacia Duster «уявили» з новим дизайном, а сам автомобіль отримав двопаливний двигун для деяких ринків. Про комплектації в Україні наша редакція вже писала в огляді тест-драйву моделі.

Проте, німецьке ательє Prior Design, яке в основному спеціалізується на тюнінгу спортивних машин, вирішило розробити для «Дастера» новий вигляд на основі їхнього спортивного досвіду (у галереї нижче).

Поки це лише комп’ютерні рендери, але для доступного кросовера пропонується масивний передній бампер зі спілітером, розширювач колісних арок, бічні спідниці, дифузор і великі патрубки вихлипу.

Розробники дизайну також змінили радіаторну решітку кросовера й оптику, а також запропонували більші колісні диски на низькопрофільній гумі. Й, звісно, модель має отримати мінімальний кліренс.

При цьому ательє пропонує використати склопластик та карбон, аби полегшити автомобіль й якомога нижче змістити центр ваги.




Ціна такого пакету не повідомляється, але на сайті компанії присутні також й інші роботи, серед яких легкий тюнінговий обвіс для купе Audi коштує 5798 євро.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея кросовера Dacia Duster у тюнінговому пакеті:
Фотограф: PRIOR-Design
Фотограф: PRIOR-Design
Фотограф: PRIOR-Design
Фотограф: PRIOR-Design
Фотограф: PRIOR-Design
Фотограф: PRIOR-Design
Фотограф: PRIOR-Design

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest