Dacia пояснила низьку ціну своїх автомобілів

Автор: Редакція | 04 Лис, 2021
Dacia Jogger 2021 року

Нове дослідження Dacia показало, що 78 % водіїв відмовляться від непотрібних або несуттєвих технологій в автомобілі на користь нижчих цін.

Дослідження Dacia, під час якого було опитано 2000 британських водіїв, показало, що 76% водіїв вважають, що занадто багато технологій може відволікати увагу, тоді як 61% віддали б перевагу більш доступним цінам на автомобілі, оснащені тільки технікою, яку вони регулярно використовують.




Опитування також показало, що третина водіїв вважають, що в автомобілях встановлено занадто багато технологій, а 69% сказали, що техніка в автомобілі стала занадто складною. Загалом, 78% респондентів сказали, що вони хочуть лише техніку в автомобілі, яка, на їхню думку, допоможе зробити їхнє життя простішим і комфортнішим у дорозі.

Функції вливають на ціну

Експозиція Dacia на IAA 2021

Виявилося, що датчики паркування, цифрове радіо DAB (Digital audio broadcasting), Bluetooth і камери заднього виду є найбільш використовуваними і бажаними функціями в автомобілі.

Дослідження відбулось після того, як на недавньому Мюнхенському автосалоні керівник продуктів Dacia Андреа Гвінея сказала, що компанія буде підтримувати низькі ціни на автомобілі, уникаючи «некорисних» функцій.




«Клієнти не готові платити за передові технології, – сказала вона для Autocar. – Вони не використовують функції, які не є корисними. Наша стратегія бренду полягає в тому, щоб зосередитися на найважливішому, не будучи нудним; ми хочемо запропонувати основні функції крутим способом».

Dacia залишиться бюджетною

Dacia Spring 2021 року

Марка також заявила, що не буде гнатися за зірками рейтингу безпеки Euro NCAP, але збереже свою репутацію доступності, прагнучи дотримуватись швидко змінюваного законодавства.

«Ми можемо йти в ногу з технологіями, — сказав Гвінея, — але ми завжди уважно стежимо за ціною.

«Ми завжди дотримуємося балансу між тим, що ми обираємо у якості функції для автомобілів. У нас немає дуже складних речей чи непотрібних функцій, бо ми не хочемо витрачати свої гроші на розробку речей і підвищувати ціну автомобіля».

Минулого місяця Dacia оголосила, що наступний позашляховик Duster, який з’явиться у 2024 році, буде дотримуватися тієї ж стратегії, пропонуючи гарне співвідношення ціни та характеристик, незважаючи на впровадження гібридної трансмісії.

Також румунський виробник також повідомив, що не вироблятиме електрокари без відповідного попиту.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest