Dacia представила нову емблему для всієї лінійки

Автор: Редакція | 15 Чер, 2022
Нова емблема Dacia

Новий логотип Dacia був представлений на початку 2021 року, але поставки автомобілів з оновленим значком почнуться не раніше кінця 2022 року.

Dacia Link — це назва нової емблеми румунської марки, яка з’явилась на початку січня 2021 року на концепті Bigster. Однак лише в червні бюджетна марка створила мінімалістичний логотип із переплетеними буквами «D» і «C».

Спочатку емблему почали використовувати на бланках та у комунікаційних документах, а на початку 2022 року й дилери почали використовувати «DC».

Нова емблема Dacia

Тепер від 16 червня клієнти зможуть зробити замовлення на Dacia з новим логотипом, який з’явиться на дещо зміненій передній решітці радіатора. На задній частині автомобілів новий значок «DC» не варто чекати, адже там скоріше розміститься напис «DACIA».

Окрім заміни старого логотипу (який критикували за те, що він виглядає як відкривачка для пляшок), Dacia також розширює палітру кольорів, додавши Lichen Khaki.

Нова емблема Dacia

Для моделей Sandero Stepway і Duster з’явиться покриття Monolith Grey для рейлінгів на даху, накладок бічних дзеркал, а також передніх і задніх накладок. Усі автомобілі отримають значок «DC» в центрі коліс, а на кермі буде напис «DACIA».

Перші автомобілі з оновленим логотипом будуть доставлені клієнтам наприкінці року.

Нова емблема Dacia

Серед майбутніх новинок очікується поява серійної версії концепту Bigster, який стане флагманським позашляховиком Dacia.

Вперше публічна поява нового логотипу очікується у жовтні під час Паризького автосалону 2022 року. Оновлений корпоративний логотип з’явиться одночасно на усій лінійці: Spring, Sandero, Sandero Stepway, Logan, Duster і Jogger.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея нової емблеми Dacia:
Фотограф: Dacia
Фотограф: Dacia
Фотограф: Dacia
Фотограф: Dacia
Фотограф: Dacia
Фотограф: Dacia
Фотограф: Dacia

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest