Нові Dacia Sandero та Logan «засвітились» на тестах

Автор: Роман Галімон | 13 Бер, 2020

Румунський автовиробник Dacia продовжує тести моделей Logan та Sandero у зимових умовах й при повному камуфляжі автомобілів.

На нових шпигунських фото видно тести субкомпактного седана та хетчбека, а Sandero Stepway, навіть, пускали у занос. Швидше за все, хетчбек перевіряти на поводження на снігу та працездатність ESP на крижаній поверхні, що є частиною процесу тестування.

Нові моделі втратять коріння з Renault Clio другого покоління та перейдуть на останні платформи французьких суперміні. Хоча платформа CMF-B все ж зазнає змін, оскільки Logan та Sandero фактично будуть їздити у більш базовому варіанті. Схожа архітектура також лежить в основі Nissan Micra.

За припущеннями, лінійка отримає трициліндрові бензиновий та чотирициліндровий дизельний двигуни, а Sandero Stepway може отримати флагманську версію на 140 к.с. з гібридною установкою. Також будуть доступні механічна та автоматична коробка передач, але потужність буде передаватися виключно на передні колеса, попри псевдопозашляховий екстер’єр. Лише комплектація Stepway отримає повний привід.

Цікаво, що в інтер’єрі Logan була також помічений екран медійної системи у вигляді планшету, а також світлодіодні фари для «ближнього світла» у передній частині машини. Побачимо, чи залишаться ці рішення у виробничій версії.

Оновлений Logan, ймовірно, буде презентований на початку жовтня на Паризькому автосалоні, де має з’явитися й звичайний Sandero. А версію Sandero Stepway, можливо, доведеться чекати до 2021 року, буде також представлений й універсал Logan MCV.

Раніше Dacia анонсувала перший електричний кросовер, а також  двопаливну версію двигуна для кросовера Duster.

Слідкуйте за останніми новинами на нашому каналі у Telegram.

Джерело: Motor1

Галерея Dacia Sandero та Logan 2021 року:
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest