Dacia Sandero обійшов VW Golf у продажах в Європі

Автор: Редакція | 29 Сер, 2021
Dacia Sandero 2021року

Румунський хетчбек Dacia Sandero став кращим за Volkswagen Golf у продажах в Європі.

Найпопулярнішим автомобілем у Європі у липні 2021 року став бюджетний хетчбек Dacia Sandero. «Сандеро» хоч й не набагато, але випередив Volkswagen Golf, який є багаторічним європейським бестселером.




Це не перший випадок, коли Dacia Sandero обіграв VW Golf за продажами. Під час дебюту Sandero у 2008 році, він також зайняв перше місце за продажами, але не зміг утримати цю тенденцію дуже довго. Хетчбеки все ще залишаються лідерами продажів у Європі, та постійно заповнюють топ-5.

В цілому продажі нових автомобілів у Європі впали на 24% після чотирьох місяців зростання в 2021 році. Ця тенденція свідчить про зниження інтересу та можливості придбання нового авто. Таке середовище дозволило бюджетному Dacia Sandero вийти вперед з орієнтацією на клієнтів із меншим рівнем наявного доходу.

Тим не менш, «Сандеро» обійшов «Гольф» лише на 1000 одиниць, тому наприкінці року переможець може бути іншим. Крім того, три моделі Volkswagen входять у топ-5 найкращих продаваних моделей у Європ.




У п’ятірку бестселерів також входять Toyota Yaris, яка змогла зайняти третє місце, одразу за VW Golf.

До речі, раніше стало відомо, що Dacia Sandero Stepway пройшов «лосиний тест» краще за VW Golf, хоча Dacia Sandero отримав дві зірки на краш-тестах Euro NCAP.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Dacia Sandero 2021року:
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф:
Фотограф: Renault

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest