Електрокросовер Skoda «спіймали» на тестах із причепом

Автор: Редакція | 11 Лип, 2020
Skoda Enyaq iV (шпигунські фото) 2021 року

Чеська компанія Skoda продовжує тестувати свій перший електрокросовер Enyaq й тепер ще не презентовану новинку «спіймали» в Альпах.

У травні Skoda представила подробиці електричного кросовера Enyaq, а ще раніше електричний кросовер «засвітився» на шпигунських фото.

Тепер з’явилось й відео з тестів першого електрокросовера «Шкоди»: у ролику кросовер їздить серпантинами, в тому числі – з двовісним причепом.




Зі зрозумілих причин, Skoda Enyaq дуже схожий на Volkswagen ID.4, з яким ділить платформу MEB. Вже відомо, що чеський електромобіль буде доступний в задньо- й повнопривідній модифікаціях.

Виробник обіцяє новинці три різних акумулятори й три версії електродвигуна на задній осі.

Найменший акумулятор на 55 кВт-год, який у комплекті з 148-сильним мотором забезпечить кілометраж у 340 км, 62 кВт-годиний акумулятор із електромотором на 180 к.с забезпечать до 390 км. А 82-кВт-годиний блок акумуляторів та 204-сильний мотор нададуть запас ходу в 500 км.




Повнопривідні модифікації отримають два електромотори, що зможуть розвивати сукупно 265 к.с., а топова версія отримає силову установку на 306 к.с. Першу сотню такий Enyaq зможе набирати за 6,2 секунди, а максимальну швидкість обмежать відміткою в 180 км/год. Запас ходу обох повнопривідних кросоверів складе 460 км.

Світова прем’єра та початок серійного виробництва Skoda Enyaq заплановані на 2020 й рік. Продажі стартують у 2021-м.

Нещодавно Skoda представила спортивну версію Octavia RS нового покоління, а раніше анонсувала нову генерацію медійної системи.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Skoda Enyaq iV (шпигунські фото) 2021 року:
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest