Ford назвав перший електрокросовер «е-Мустангом»

Автор: Роман Галімон | 14 Лис, 2019

Американський виробник Ford офіційно оголосив назву свого першого електричного кросовера, який буде представлений 17 листопада.

Прем’єра електричного Ford Mustang Mach-E відбудеться вже цієї неділі, 17 листопада і буде транслюватися наживо на весь світ.

Читайте також:

Відразу після заходу Ford буде готовий приймати попередні заявки на придбання електромобіля, які мають підтверджуватися депозитом у розмірі 500 доларів. Проте, на даний момент, жодної інформації про саму новинку немає.

Єдине що відомо так це назва першої партії – Mustang Mach-E First Edition. Але про характеристики особливої версії буде оголошено під час презентації.

Американській компанії доведеться провести чимало роботи, аби переконати своїх покупців переходити на електродвигуни, адже у більшості з них існують побоювання в тому, що кросовер зможе замінити традиційні позашляховики.

Мабуть через це Ford почав будувати свою лінійку електропозашляховиків із купе-кросовера, який своєю назвою та лініями намагається повторити риси та успіх «Мустанга». Крім того, буде підготовано та оприлюднено ще чимало відеороликів на доказ того, що електромобілі не гірше машин із ДВЗ.


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest