Ford представив спецверсію Ranger для Європи

Автор: Редакція | 21 Тра, 2020
Ford Ranger Thunder 2020 року

Американський виробник Ford презентував флагмана лінійки пікапів для країн Європи з іменем Thunder.

Ford Ranger Thunder побудований на базі топової версії пікапа під назвою Wildtrack. При збереженні відповідного рівня оснащення надтопова модифікація отримає в основному відмінності косметичного плану.




Новинка отримає безальтернативний колір Sea Gray з великою кількістю яскраво-червоних і матово-чорних акцентів на кузові. Чорними стали радіаторна решітка і деякі логотипи, 18-дюймові колісні диски, а також опціональна шторка для вантажної платформи.

Крім того, пікапу тонували головну оптику. Аналогічне колірне рішення застосовано й в інтер’єрі, обробленому чорною шкірою з червоною простроченням і підсвічуванням того ж відтінку.

Ford Ranger Thunder 2020 року
Ford Ranger Thunder 2020 року

Силовий агрегат для Ford Ranger Thunder теж запропонують лише один. Проте це мотор від прокачаного Ranger Raptor – дволітровий 213-сильний дизель із подвійним турбонаддувом. Працювати він буде в парі з 10-ступінчастим автоматом і системою повного приводу, якою пікап укомплектують за замовчуванням. Про доопрацювання ходової частини не повідомляється, але в Ford заявили, що новинка забезпечить на бездоріжжі гідний рівень комфорту.




Випуск особливого виконання «Рейнджера» покликаний відзначити успіхи моделі в Європі: за офіційними даними, минулий рік став для пікапа рекордним. За 12 місяців марці вдалося реалізувати 52 500 примірників Ranger.

Проте виконання Thunder точно не буде бестселером, адже Ford збере лише 4 500 таких пікапів, причому півтори тисячі з них виявляться з правим кермом спеціально для Великої Британії.

Раніше Ford заявив, що Mustang Mach-E може проїхати 119 км від 10 хвилинної зарядки, а також було підтверджено відсутність планів на новий Focus RS.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Ford Ranger Thunder 2020 року:
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford

Додати свій коментар



Ford представив спецверсію Ranger для Європи
Це топова версія Ford Ranger?

Це спеціальна версія для топової модифікації Ford Ranger

Чим відрізняється Ford Ranger Thunder?

Ford Ranger Thunder отримає безальтернативний колір Sea Gray з великою кількістю яскраво-червоних і матово-чорних акцентів на кузові

Який двигун у Ford Ranger Thunder?

Дволітровий 213-сильний дизель із подвійним турбонаддувом

Скільки буде випущено Ford Ranger Thunder?

Ford збере лише 4 500 таких пікапів




Pin It on Pinterest