Ford вже продав 250 тисяч нових «Фокусів»

Автор: Редакція | 05 Гру, 2019

Компанія Ford здивована зацікавленістю у хетчбеку Focus, нове покоління якого вже продано у кількості понад 250 тисяч екземплярів.

За підрахунками Ford, це означає, що в Європі кожні 135 секунд продавався один Focus. Всього ж четверте покоління моделі, яке вийшло на ринок у червні минулого року, розійшлося тиражем понад чверть мільйона примірників, а загальний продаж «Фокуса» за час існування сімейства перевищив 7 мільйонів машин.

 Читайте також:

У Ford пов’язують таку надихаючу статистику з великою кількістю модифікацій, які є у Focus: навіть «гарячі» версії ST продаються мінімум у чотирьох варіантах, з бензиновими й дизельними двигунами та в кузовах хетчбек і універсал. Крім того, у Ford Focus є ще й позашляхова версія Active (також у двох кузовах).

Оприлюднення статистики пов’язано з появою в сімействі ще однією версії: тепер Focus Active продається ще й в розкішному виконанні Vignale, яке відрізняється оригінальними 17-дюймовими колісними дисками, особливим декором кузова й максимально можливим наповненням. До переліку бортового обладнання «позашляховика» входять, наприклад, повністю світлодіодна оптика, шкіра в інтер’єрі й активний паркувальний асистент.

Обіцяно також, що наступного року моторна гамма Ford Focus буде розширена за рахунок силової установки за принципом «м’який гібрид». Технічних деталей поки мінімум, але, найімовірніше, її запозичать у кросовера Puma, у якого вона складається з трициліндрового турбомотора EcoBoost об’ємом 1,0 л й електричної надбудови, що розвиватиме 153 к.с.

В Україні Ford Focus теж входить до топ-10 найпопулярніших машин та представлений трьома комплектаціями та трьома типами кузова.

Джерело: Motor1

Галерея Ford Focus Active X Vignale
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest