Ford зобразив «енергетичний» спорткар у вигляді скульптури

Автор: Редакція | 30 Вер, 2020
Ford Progressive Energy In Strength

Американський автовиробник Ford представив на Пекінському автосалоні скульптуру спортивного автомобіля з промовистою назвою «Progressive Energy In Strength».

«Сила прогресивної енергії» (у перекладі) зображує спортивну модель з дуже коротким переднім звісом, довгим капотом й «куполом» кабіни, які плавно переходить у корму. Складна геометрія кузовних панелей створює відчуття стрімкості, при цьому надмірно різких ліній вона позбавлена. Один із найяскравіших елементів – восьмигранна радіаторна решітка.




У Мережі вже з’явились припущення, що інсталяція передбачає вигляд «Мустанга» наступного покоління й, можливо, з візуальної точки зору певні підстави для цього є. Проте сам Ford безпосередньо оголосив, що представлений арт-об’єкт відображає нову стилістичну концепцію під назвою «Progressive Energy In Strength», суть якої – «новаторський дизайн із китайською естетикою».

Частково поява скульптури пов’язана з тим, що вже наступного місяця підрозділ Ford China відкриє в Піднебесній дизайн-центр, в якому місцеві фахівці створюватимуть нові моделі для місцевого ж ринку. Однак, малоймовірно, що цій команді доручать роботу над наступною генерацією культового американського понікара.

З чуток, Ford Mustang сьомого покоління з’явиться не раніше 2022 року. Виробник вже підтвердив намір забезпечити модель гібридною силовою установкою, неофіційні ж джерела уточнюють, що це буде повнопривідна система з V8 та парою електромоторів.




До слова, головним експонатом Ford на Пекінському автосалоні теж став «Мустанг», але зовсім інший – електричний кросовер Mach-E. Таким чином, виробник провів локальну прем’єру, а ринковий дебют відбудеться у 2021 році.

Нещодавно Ford також представив компактний спортивний кросовер Puma ST для Європи, а раніше зупинив продажі Mondeo в Америці.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Ford Progressive Energy In Strength:
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest