Haval презентував кросовер Jolion в Україні

Автор: Редакція | 08 Чер, 2021

В Україні стартували продажі міського кросовера Haval Jolion.

Модель створена на новітній модульній платформі L.E.M.O.N., яка забезпечила новинці легшу вагу,  поліпшену маневреність, більш високий рівень безпеки та комфорту. Виробник зазначає, що Haval Jolion володіє «найдовшою в своєму класі колісною базою» (2700 мм), а також одним із найбільш міцних кузовів у своєму класі (частка високоміцної сталі складає 73%).




В екстер’єрі для Haval Jolion пропонуються 18-дюймові легкосплавні диски, LED-оптика головного світла та динамічна бічна лінія.

В салоні можна знайти проекційний дисплей W-HUD, бездротову зарядку, 12.3-дюймовий екран мультимедійної системи, підтримку Apple Carplay і Android Auto, а також 7-дюймовий екран цифровий панелі приладів.

Haval Jolion

Виробник забезпечив автомобілю автономне водіння рівня L2, поєднуючи камеру кругового огляду 360, автоматичний паркінг, адаптивний круїз-контроль, систему утримання в центрі смуги руху, а також систему допомоги при русі в пробці.

Крім того, автомобіль має сучасні системи безпеки: екстреного гальмування (AEB), контролю дистанції попереду (FCW), попередження зіткнення і перешкоди ззаду (RCW), моніторинг сліпих зон, інтелектуальне управління в поворотах і система розпізнавання дорожніх знаків (TSR).




В Україні кросовер запропонують в 4-х комплектаціях, з переднім або повним приводом, 1.5-літровим бензиновим двигуном (143 к.с.) в парі з 6МТ або 7-ступеневою трансмісією 7DCT мокрого типу з подвійним зчепленням на вибір. Гарантія на автомобіль складає 5 років або 100 000 км пробігу.

Haval Jolion

У базовій версії Comfort c 1.5-літровим бензиновим двигуном і 6MТ модель можна придбати за ціною від 517 244 грн.

Раніше зазначалось, що Haval оновив кросовер F7, й деякі моделі виробника збираються на заводі в Росії.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest