Haval відновив виробництво в Росії попри коронавірус

Автор: Редакція | 09 Кві, 2020

Китайський бренд Haval відновив роботу виробничих ліній у Тульській області попри те, що епідемія коронавірусу лише набирає обертів в країні.

Підприємство Haval в Тульській області, що зупинилося наприкінці кінці минулого місяця, відновило виробництво автомобілів. Хоча майже вся сусідня країна відправлена «сидіти на канікули» весь квітень, для заводу китайської марки зроблено виняток, оскільки він визнаний системоутворювальним підприємством.

Прес-служба компанії зазначила, що на заводі вжито всіх заходів проти поширення коронавірусної інфекції: введений особливий режим прибирання та дезінфекції, всі співробітники забезпечені індивідуальними засобами захисту. І на роботу, й додому персонал доставляють корпоративним транспортом.

Завод Haval відкрився на початку літа минулого року та збирає кросовери F7 і F7x, а також рамний позашляховик H9. У найближчий час локалізований модельний ряд поповнить Haval H5 – спадкоємець Great Wall Hover.

Також цього тижня частково відновили свою роботу деякі інші російські автозаводи, включаючи завод «Мерседес-Бенц Мануфэкчуринг Рус» у Москві та КАМаЗ. При цьому АвтоВАЗ, який частково належить Renault, почне випускати машини лише наступного понеділка, 13 квітня. Також спільне підприємство Мазда Соллерс перезапустить у Владивостоці збірку трьох моделей Mazda.




Раніше став відомий перелік закритих через коронавірус автозаводів у Європі, а концерни FCA, Daimler, Toyota вирішили запозичили мільярди для виходу з коронавірусної кризи.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Facebook та Twitter.

Джерело: Motor1

Галерея Haval F7:
Фотограф: Haval
Фотограф: Haval
Фотограф: Haval
Фотограф: Haval

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest