Нову Honda Jazz створили у п’яти варіантах

Автор: Редакція | 25 Жов, 2019

Японський компактний автомобіль Honda Fit, який у нас був відомий як Jazz, отримав четверте покоління.

Прем’єра четвертого покоління компакта Fit змусила ще раз пошкодувати про те, що в Україні цієї машини не буде. Від «Хонди» на нашому ринку залишилися тільки три кросовери та Civic, проте в іншому світі марка відчуває себе непогано і активно розвивається.

Читайте також:

Короткі передній і задній звіси, відмінний огляд через вітрове скло, що буде корисним на тісних парковках і вузьких вулицях, залишилися при моделі. Однак Honda повідомила, що новинка буде пропонуватися в п’яти варіантах оснащення для різних способів життя: базовий, «будинок», «мис», «Кростар» та люкс. Не всі назви зрозумілі, проте в люксі, наприклад, – шкіряні сидіння й обробка під платину, в «Кростар» застосовані вологовідштовхувальні матеріали, в «домашньому» варіанті – м’яка тканинна обробка.

У базове оснащення входить система безпеки, що складається з камер і сенсорів по колу, яка забезпечує екстрене гальмування при загрозі аварії.

Технічні характеристики наразі не оголошені, але відомо, що новий Fit буде гібридним. Машина надійде в продаж у лютому, але майже немає шансів, що він добереться до України.

Джерело: Motor1

Галерея Honda Fit
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest