Honda кардинально оновила зовнішність пікапа Ridgeline

Автор: Редакція | 09 Жов, 2020
Honda Ridgeline (2021)

Японська марка Honda представила оновлену зовнішність пікапа Ridgeline та зробила вантажівку брутальнішою.

Нещодавно в Honda визнали, що прагнуть більше уваги до своїх пікапів, й чергове оновлення Ridgeline тому підтвердження.

Наприкінці минулого року Honda вже оновлювала Ridgeline другого покоління, замінивши йому шестиступеневий автомат дев’ятиступеневим й додавши в початкову комплектацію мультимедійну систему з восьмидюймовим тачскріном і підтримкою Android Auto і Apple CarPlay, а також системи безпеки Honda Sensing. Тепер прийшов час повноцінного рестайлінгу.




Пікапу повністю змінили передню частину: бампер, решітку, фари, капот, крила. Попередній варіант був дуже схожий на споріднений позашляховик Pilot, і цей факт, можливо, відштовхнув якусь частину американських покупців, але тепер машина виглядає брутальніше. Профіль майже не змінився, а ззаду тепер видно випускні патрубки, які досі були приховані.

В якості опції тепер доступний стайлінг-пакет HPD (Honda Performance Development), що включає іншу решітку, чорні пластикові розширювачі колісних арок, диски бронзового відтінку Sonoran Bronze і набір логотипів та наклейок для кузова. Також для будь-якої комплектації Ridgeline будуть доступні пакети опцій Utility, Function і Function +.

Салон залишився майже незміненим, але з’явилося нове контрастне прострочення, а мультимедійній системі повернули фізичне регулювання гучності замість сенсорної. У вантажному майданчику, як й раніше, є підпільний багажник й вбудовані в стіни динаміки.




Пікап зберіг 3,5-літровий 284-сильний V6 та повний привід i-VTM4. На американському ринку оновлений Honda Ridgeline з’явиться наступного місяця, але ціни поки не оголошені.

Минулого місяця нова Honda Civic «засвітилась» на патентних зображеннях, а також марка представила концепт майбутнього електричного кросовера.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Honda Ridgeline (2021):
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest