Hyundai розсекретив технічні деталі хот-хетча i30 N

Автор: Редакція | 25 Вер, 2020
Hyundai i30 N 2020 року

Південнокорейський виробник Hyundai розкрив технічні характеристики оновленого спортивного хетчбека i30 N.

Минулого тижня Hyundai показав зовнішні зміни хот-хетча i30 N, а тепер було презентовано й інші особливості новинки, серед яких виявилося чимало неочікуваних.




Головне технічне нововведення – восьмиступеневий робот із двома зчепленнями, що раніше з’явився на «асиметричному хетчбеку» Veloster N. Разом із ним модель отримала три нових режими роботи силової установки: 20-секундний овербуст, N Power Shift для максимально динамічної їзди та N Track Sense Shift для треку.

Крім того, з пакетом Performance віддача дволітрової «турбочетвірки» тепер збільшується до 280 к.с. та 392 Нм (раніше було на 5 к.с. менше). При цьому в «базі» двигун розвиває аналогічні 250 к.с. і 353 Нм.

У топовій версії час розгону до 100 км/год скоротився на 0,2 секунди – до 5,9 секунди. За цим показником традиційний хетчбек знову відстає від «Велостера», який може розвинути сотню за 5,6 секунди.




У останнього були також запозичені крісла N Light з обробкою зі шкіри та алькантари. Вони дозволяють знизити загальну масу на 2,2 кг. В цілому ж оснащення оновилося за тим же сценарієм, що й у випадку з молодшими i30: з’явилися новий інформаційно-розважальний комплекс із тачскріном на 10,25 дюйма, система екстреного гальмування з функцією розпізнавання пішоходів. З роботом йдуть додаткові асистенти водіння.

На європейському ринку оновлений Hyundai i30 N з’явиться на початку наступного року. В Україні продається лише стандартна версія i30 з 1,5-літровим двигуном на 100 к.с. та двома коробками передач: шестиступеневою «механікою» й «автоматом».

Цього тижня Hyundai також розсекретив «спортивну» Sonata N Line, а до цього представив нове покоління Tucson.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Hyundai i30 N 2020 року:
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest