Hyundai купив контрольний пакет акцій Boston Dynamics

Автор: Редакція | 12 Гру, 2020
Hyundai купив Boston Dynamics

Hyundai Motor Group оголосив про наміри купити контрольний пакет акцій Boston Dynamics у SoftBank Group та відкриє новий розділ у галузі робототехніки та мобільності.

Hyundai Motor Group та SoftBank Group Corp. (SoftBank) узгодили основні умови транзакції, згідно з якою Hyundai Motor Group отримає контрольний пакет акцій Boston Dynamics, який оцінюється в 1,1 млрд доларів США.




Відповідно до угоди, Hyundai матиме приблизно 80% акцій Boston Dynamics, а SoftBank через одну зі своїх філій збереже приблизно 20% акцій.

Hyundai вклав значні інвестиції у розвиток технологій, таких як безпілотне водіння, підключення до Мережі, еко-транспорт, розумні фабрики, передові матеріали, штучний інтелект (AI) та роботи.

На думку виробника, передова робототехніка має надати можливості для швидкого зростання компанії з потенціалом позитивного впливу на суспільство різноманітними шляхами.

Роботи Boston Dynamics
Роботи Boston Dynamics

Boston Dynamics – відомий лідер у розробці мобільних роботів, які успішно інтегровані в різні бізнес-операції.

Очікується, що угода дозволить Hyundai та Boston Dynamics використовувати свої сильні сторони у виробництві, логістиці, будівництві та автоматизації.

«Ми раді, що Boston Dynamics, світовий лідер у галузі мобільних роботів, приєднався до команди Hyundai. Ця транзакція об’єднає можливості Hyundai Motor Group та Boston Dynamics, щоб очолити інновації у майбутній мобільності. Синергія, створена нашим союзом, пропонує нові та захопливі шляхи реалізації нашої мети – забезпечення вільного та безпечного пересування та високого рівня життя для людства, – сказав Ейсун Чунг, голова Hyundai Motor Group. – Ми також будемо сприяти суспільству, підвищуючи його безпеку та охорону здоров’я на тлі глобальних тенденцій старіння суспільства та цифрових трансформацій».

Цікаво, що придбання акцій Boston Dynamics вписується у проект «ходячого» автомобіля від Hyundai.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея роботи Boston Dynamics:
Фотограф: Boston Dynamics
Фотограф: Boston Dynamics
Фотограф: Boston Dynamics
Фотограф: Boston Dynamics
Фотограф: Boston Dynamics

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest