Hyundai Sonata отримає нове покоління у 2023 році

Автор: Редакція | 13 Сер, 2021

Виробник Hyundai може терміново запровадити нове покоління седана Sonata, враховуючи падіння попиту на актуальну версію.

Сучасна версія Hyundai Sonata все ще доволі нова, адже дебютувала у 2019 році як модель 2020 року й нещодавно навіть отримала оновлення.




Досі вважалось, що модель отримає рестайлінг приблизно в 2023 році, але, очевидно, дизайн Sonata має більше супротивників, ніж вболівальників. Все це підкинуло хмизу до чуток, що Hyundai пропустить рестайлінг та запропонує повністю перероблену «Сонату».

Припущення надходять від південнокорейського веб-сайту Auto Post, який стверджує, що внутрішнє рішення з цього приводу було прийнято в Hyundai Motor Company. У матеріалі також зазначається, що представники Hyundai вважають сміливий дизайн Sonata невдалим, отже, існують причини скасування запланованого рестайлінга на користь абсолютно нового вигляду.

При цьому, стверджується, що наступна Sonata буде дотримуватися поточної платформи та силового агрегату, а зміниться лише дизайн.




Важливо також зазначити, що немає конкретного джерела інформації, тому припущення поки залишаються на рівні чуток.

Продажі «Сонат» дійсно знизилися з моменту дебюту нової моделі, і не тільки в Південній Кореї, де колишній бестселер навіть не входить у п’ятірку кращих. Минулого року Hyundai продав лише 76 997 машин у США, порівняно з 200 000 лише за кілька років до цього. Проте й 2020 рік був важкий для всіх продажів, а отже варто буде поглянути на статистику 2021 року, яка виглядає значно кращою.

Минулого року Hyundai представив версію Sonata N Line, а нещодавно презентував трирядний мінівен Custo.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Hyundai Sonata:
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest