Hyundai підготувала «вбивцю» Honda Civic Type R

Автор: Роман Галімон | 01 Лис, 2019

Корпорація Hyundai представила «злий» концепт для виставки тюнінгу SEMA, який на думку розробників має стати «вбивцею Honda Civic Type R».

Звісно, «вбивця» – це гарячий хетч й він має власну назву Bisimoto Veloster Raptor N. Він був створений за підтримки тюнерів компанії Bisimoto Engineering та базується на моделі Veloster N, яка отримала пакет Performance.

Читайте також:

«Вбивця», як й японський гарячий хетч, отримав новий турбонагнітач, інтеркулер, набір системи впорскування метанол-води, проміжний охолоджувач та інше. Продуктивність двигуна, також оснащеного оновленим бустером, становить 320 к.с.

Honda Civic Type R, з яким хоче конкурувати Hyundai, приводиться в рух 2-літровим турбомотором, та теж має потужність 320 к.с. До 100 км/год він розганяється за 5,7 секунди.

VelosterRaptor N Concept також був оснащений передніми гальмами Tarox, колесами Fifteen52, ще одним спойлером, електрокерованою підвіскою Eibach та амортизаторами Momo.

Цікаво, що в Hyundai теж нещодавно підготували свій концепт Veloster N Performance Concept, який має всі шанси піти в серію.

Так, заводська версія хетчу отримала новий капот, інший бампер, заднє антикрила та помаранчеві акценти на кузові. В інтер’єрі з’явилися крісла Sabelt, обробка алькантарою й алюмінієм, інший додатковий спортивний декор.

Проте, єдиною доробкою в силовому агрегаті стала нова випускна система Capriso, яка дозволила розігнати дволітровий турбомотор хетча «лише» до 275 к.с.

Також заводські тюнери трохи «погралися» з підвіскою, де застосовані пружини H & R, альтернативні передній і задній стабілізатори поперечної стійкості Daewon Steel, шестипоршневі спереду і чотирьохпоршневі ззаду гальма Alcon з 380-міліметровими дисками, а також 19-дюймові колеса OZ з гумою Pirelli P-Zero Corsa.

Отже власниками Veloster N показали, які концепти можна зібрати майже самостійно на основі наявних на вторинному ринку деталей. Що ж оберуть клієнти: Bisimoto Veloster Raptor N або Performance Concept?

Галерея Hyundai Veloster N (концепт)
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest