Ілон Маск назвав два основні пріоритети для Tesla

Автор: Роман Галімон | 10 Гру, 2019

Кінець року та кварталу означають для працівників Tesla традиційний пік. Керівник компанії вказав, на які сфери слід зосередитися – і лише одна з них пов’язана з автомобілями.

Керівник Tesla Ілон Маск написав мотивуючий лист працівникам компанії, яких наприкінці року очікує звичайний поспіх у очікуванні рекордів. Їх доведеться встановлювати у двох напрямках: постачання електромобілів та раптово пожвавлений бізнес із встановлення сонячних батарей.

Витяги з листа, отриманого від неназваного джерела, опублікувало видання Electrek.

 Читайте також:

Маск назвав першочерговим пріоритетом «постачання покупцям усіх автомобілів». У третьому кварталі Tesla вже встановив рекорд, поки не досягши заповітної позначки в 100 000 автомобілів. Джерело з Electrek стверджує, що кожного тижня в грудні ставиться рекорд, і компанія, швидше за все, переступить цю планку.

Однак деякі експерти вважають, що компаніям потрібно встановлювати рекорди не за обсягом продажів, а за прибутком.

Другим найважливішим пріоритетом для Ілона є «збільшення обсягів продажу сонячних панелей». Бізнес, який протягом тривалого часу приносив Tesla лише мільйонні втрати та розчарування, почав оживати. У минулому кварталі компанія встановила 43 МВт панелей, а також запустила послугу оренди: встановлення системи для домогосподарства обійдеться лише у 50 доларів на місяць.

У жовтні компанія анонсувала нове покоління черепиці на сонячних батареях та заявила, що готова розпочати справді серійне виробництво. Тоді Маск стверджував, що цей сектор має всі шанси перевершити успіхи автомобільного підрозділу.

Галерея Tesla Cybertruck:
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla
Фотограф: Tesla

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest