Infiniti «подражнила» світлиною нового крос-купе

Автор: Редакція | 06 Лис, 2019

Японський преміум-бренд Infiniti представив перший тізер оновленого компактного кросовера QX55, який може повернутись до дизайну лінійки FX.

Поки виробник опублікував єдине зображення, проте журналісти видання Motor1 вже мали можливість на власні очі побачити майбутню новинку й стверджують, що у дизайнерів Infiniti вийшов справжній шедевр.

Читайте також:

За їхніми словами, новинка Infiniti з індексом QX55 виглядає цілком логічною та завершеною: стилісти змогли уникнути незграбності, яка присутня у вигляді деяких майбутніх конкурентів крос-купе. Завдяки продуманій лінії даху творцям позашляховика вдалося зберегти додатковий запас місця над головами задніх пасажирів і не дуже сильно зменшувати обсяг багажника. При цьому в новинці присутня стилістика від Infiniti FX.

Також модель матиме нові стилістичні рішення, але шанувальники Infiniti зможуть це побачити не раніше зими наступного року.

За попередніми даними, основою для QX55 послужила платформа актуального Infiniti QX50 з переважно переднім приводом і двигуном, розташованим поперечно. Найімовірніше, буде в тій чи іншій мірі перетинатися й моторна гамма обох кросоверів: QX50 на даний момент оснащується дволітровим турбомотором, що розвиває від 249 до 272 к.с.

Продажі крос-купе повинні стартувати влітку наступного року.

Джерело: Motor1

 


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest