Jaguar протестує бездротову зарядку на таксі в Осло

Автор: Роман Галімон | 28 Чер, 2020

Британський автовиробник Jaguar оголосив про свою співпрацю із містом Осло для першої в світі потужної інфраструктури бездротової зарядки таксі.

Бренд Jaguar візьме участь у програмі ElectriCity, приєднавшись до таких компаній, як Cabonline, Fortum Recharge та Momentum Dynamics, щоб створити мережу потужних бездротових зарядних станцій для таксі в столиці Норвегії.




Компанія Jaguar Land Rover надасть 25 моделей I-Pace Cabonline, найбільшому оператору таксі в Скандинавії, тоді як Forum Recharge займеться встановленням та електрифікацією проекту. Momentum Dynamics відповідатиме за розвиток технології.

Jaguar I-Pace (бездротова зарядка)
Jaguar I-Pace (бездротова зарядка)

Мета полягає в тому, щоб показати, що інфраструктура бездротової зарядки може бути впроваджена практично в будь-якому місці й допомогти прискорити прийняття електромобілів у всьому світі. Парк моделей Jaguar I-Pace розроблений таким чином, щоб у будь-якому місці можна було включити технологію бездротової зарядки Momentum Dynamic, звісно, з командою інженерів обох компаній.

За основу проекту береться те, що таксі можуть підзаряджатися в певних місцях очікування, де будуть встановлені декілька зарядних пластин – від 50 до 75 кВт кожна.




Таке рішення дозволяє електромобілю постійно бути зарядженим та функціонувати майже цілодобово без перебоїв та обмежень водіння.

Раніше Jaguar та Land Rover представили безпілотний електромобіль, а нещодавно Jaguar пообіцяв не відмовлятися від седанів.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Джерело: Carscoops

Галерея Jaguar I-Pace:
Фотограф: Jaguar
Фотограф: Jaguar
Фотограф: Jaguar
Фотограф: Jaguar
Фотограф: Jaguar

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest