Kia оновила кросовер Sorento для 2022 року

Автор: Редакція | 05 Лип, 2021
Kia Sorento 2022 року

Південнокорейська марка Kia підготувала оновлення для кросовера Sorento модельного 2022 року.

Спільно з запуском оновленого Hyundai Santa Fe у Південній Кореї, Kia також показала модель Kia Sorento 2022 року, хоча четверте покоління кросовера було презентовано лише минулого року.




Автовиробник зазначив, що прагнув додати привабливості SUV-у на конкурентному ринку, й тепер позашляховик отримав нове стандартне обладнання та нову емблему.

Відтепер вже у базі Sorento оснащений світлодіодними ліхтарями (в т.ч. картові світильники та лампи в салоні та багажнику), що раніше було опцією. У преміальній комплектації вдосконалені системи допомоги водієві тепер стали стандартними, наприклад, допомога у запобіганні зіткненням або розумний круїз-контроль.

На додаток до комплектації Signature, в якості стандарту тепер застосовуються інтелектуальний круїз-контроль на основі навігації, а також функція допомоги на дорозі.




Крім того, версія Gravity тепер розширена дизельними двигунами, й комплектації додали чорні акценти, включаючи 20-дюймові чорні легкосплавні колеса та об’ємні гравітаційні шкіряні сидіння.

Виробник також обіцяє, що попри зміни у Sorento 2022 року порівняно з попередньою моделлю, ціна залишиться розумною.

Kia лише збирається проводити рекламну кампанію новинки з середини цього місяця, де у комерційних відео відобразить характеристики дизельного, бензинового та гібридного двигунів.




Всього за 15 місяців з моменту запуску моделі 4-го покоління у Кореї було продано 11 776 одиниць моделі, й у Kia вважають це гарним показником.

Також лише минулого місяця Kia презентувала нове покоління кросовера Sportage, яке Motorcar вже порівняв із попередньою генерацією.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: KCB

Галерея Kia Sorento 2022 року:
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia
Фотограф: Kia

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest