Купе BMW 4 серії «засвітило» велику решітку до презентації

Автор: Роман Галімон | 01 Чер, 2020
BMW 4 серії купе (тізер) 2021 року

Нове купе BMW 4 серії з’явилось в мережі раніше за офіційну презентацію й неофіційні світлини підтвердили у машини велику радіаторну решітку.

Фотографії моделі були зроблені з брошури, й потрапили в Instagram за допомогою акаунта BMWorldM, який не має офіційного зв’язку з фактичною компанією.




Стосовного самих зображень, то тут не можна не зазначити, що найбільшим здивуванням стала передня решітка радіатора, яка тепер окреслить нове корпоративне обличчя майбутніх BMW. Раніше вже були припущення, що компанія може кардинально змінити її вигляд.

Решітка дійсно виглядає гігантською, особливо якщо врахувати, що в деяких країнах передній номерний знак не є обов’язковим. Проте такий дизайн передньої частини все ж не буде присутній на всіх моделях 4 серії. Наприклад автомобілі з лінійки M Performance можуть відрізнятись, як це вже було на прикладі M135i, M235i Gran Coupe, а також M340i й M340d.

View this post on Instagram

FILTRADO! #bmw4series #the4

A post shared by 𝗕𝗠𝗪𝗼𝗿𝗹𝗱𝗠 (@bmworldm) on

В цілому дизайн залишився вірним Concept 4, оприлюдненому минулого року. Проте окрім решітки у машині має бути ще кілька красивих ліній та нових кольорів.

«Ікона в морі буденності»

Саме такими словами говориться про купе 4 серії і з цим неможливо не погодитись, адже в брошурі представлена версія M Performance, яка містить значок M440i. Це гаряча комплектація M4 постачається з 3-літровою рядною шісткою з турбонаддувом потужністю 369 к.с. (275 кіловат) і 500 Нм крутного моменту.




Крім того, M440i xDrive пропонується виключно з восьмиступеневою автоматикою і м’якою гібридною системою. Електрифікований компонент додасть ще 11 к.с. (8 кВт) завдяки тимчасовому підвищенню потужності. Молодші комплектації повинні отримати двигуни, які BMW пропонує для седанів 3 серії.

Офіційна презентація відбудеться у вівторок, коли з’явиться повна й справжня фотогалерея всіх деталей новинки.

Раніше BMW вже оновила 5-у серію, а також показала оновлену 6-ї серію.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Facebook та Twitter.

Джерело: Motor1

Галерея BMW 4 серії купе (шпигунські фото) 2021 року:
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest