Lamborghini зібрав 10 000 позашляховиків Urus

Автор: Роман Галімон | 22 Лип, 2020
10 000-й Lamborghini Urus

Італійський автовиробник оголосив, що випустив 10 000 екземплярів свого спортивного й преміального позашляховика Urus, який став на виробничі лінії лише 2019 року.

На початку березня цього року Lamborghini довелося тимчасово закрити свою основну фабрику через спалах коронавірусу. Як тільки ситуація в Італії нормалізувалася, компанія відновила складальні лінії й тепер вийшла на повну потужність виробництва суперкарів та позашляховика Urus. Останній щойно досяг важливої віхи.

Виробник повідомив, що виготовив 10-тисячний Urus й цей екземпляр зібраний у кольорі Nero Noctis Matt, який є новим для супер-позашляховика, з повним пакетом із вуглецевого волокна та двоколірним салоном. Цей конкретний примірник проданий клієнту в Росії, яка є одним із відносно великих ринків для Urus.




В компанії також відзначили, що друга в історії бренду модель позашляховика стала причиною величезного зростання світових продажів минулого року. У 2019 році італійська марка продала загалом 8 205 автомобілів по всьому світу, що забезпечило 43-відсотковий стрибок у порівнянні з попереднім роком. Щоправда, на Urus припадало аж 4962 проданих машин або понад 50 відсотків від загального випуску марки.

Приблизно місяць тому Lamborghini представив нові пакети для Urus на 2021 модельний рік, які отримали назву Pearl Capsule. Клієнтам пропонується можливість придбати для свого автомобіля чотиришарову перламутрову фарбу з вибором трьох відтінків – жовтого Giallo Inti, жовтогарячого кольору Arancio Borealis та зеленого Verde Mantis.




Для того, щоб відповідати власним високим стандартам, Lamborghini відкрив спеціалізований малярський цех Urus, який зараз використовує нові передові технології фарбування, включаючи AI.

Нещодавно у Lamborghini також створили яхту в стилі суперкара, а раніше представили задньопривідний родстер Huracan Evo.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея 10 000-го Lamborghini Urus:
Фотограф: Lamborghini
Фотограф: Lamborghini
Фотограф: Lamborghini
Фотограф: Lamborghini

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest