Lucid офіційно «засвітив» перший електричний кросовер

Автор: Редакція | 12 Вер, 2020
Кросовер Lucid

Американський виробничий стартап Lucid Motors почав розкривати зовнішність своєї другої моделі – електричного кросовера.

Лише нещодавно Lucid Motors презентував серійний електричний седан Air й вже тоді було анонсовано наступну модель – електричний кросовер. Тепер компанія представила галерею тізерних зображень, за якими можна оцінити зовнішність новинки.

На жаль, жодних технічних подробиць оголошено не було. Відомо лише, що кросовер отримає технології, аналогічні до седану та ймовірно буде побудований на тій же платформі.




Раніше гендиректор Lucid Пітер Роулінсон критикував конкурентів, зокрема Rivian, за те, що там роблять ставку на надвеликі (й важкі) батареї. Тому можна припустити, що максимальна ємність батареї кросовера Lucid буде теж запозичена у седана – 113 кВт-год.

Й хоча Air з такою батареєю може проїхати на одному заряді до 832 км, запас ходу кросовера виявиться відчутно меншим.

Враховуючи, що седан відноситься до преміального сегменту, позашляховик теж має повторити цей шлях, а отже коштуватиме ще дорожче за Air (80-169 тисяч доларів).




Нещодавно інший американський стартап анонсував побудову свого кросовера на основі VW ID.4, а старт презентував свій проект електричного пікапа.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook та Twitter.

Джерело: InsideEVs

Галерея Кросовер Lucid:
Фотограф: Lucid Motors
Фотограф: Lucid Motors
Фотограф: Lucid Motors
Фотограф: Lucid Motors
Фотограф: Lucid Motors
Фотограф: Lucid Motors
Фотограф: Lucid Motors
Фотограф: Lucid Motors

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest