Nissan представив «загадкову» версію кросовера Juke

Автор: Редакція | 06 Січ, 2021
Nissan Juke кросовер 2021 комплектація Enigma

Японський бренд Nissan показав комплектацію Enigma для компактного кросовера Juke.

Наприкінці минулого року, рівно за рік після презентації нового покоління Nissan Juke, для європейських ринків було анонсовано спеціальну версію Enigma. Проте показали екстер’єр такого кросовера лише зараз, разом із оголошенням ціни.




У такій комплектації Juke отримав характерні деталі: 19-дюймові легкосплавні диски, пофарбовані в чорний колір, декоративні наклейки на задніх арках, які простягаються уздовж краю даху, а також накладки на дзеркала заднього виду.

Nissan Juke Enigma 2021 року
Nissan Juke Enigma 2021 року

Nissan пропонує два кольори кузова на вибір: Gun Grey та Pearl White з фарбуванням даху в чорний колір, або взагалі весь кузов у чорному відтінку.

Nissan Juke Enigma матиме стандартний інтер’єр, хоча базове обладнання було посилено новими рішеннями для Мережі.




Juke стане першою моделлю бренду в Європі, який отримає послугу Alexa від Amazon, а також платформу навігації та зв’язку NissanConnect. Опції Nissan Skill зможуть надсилати на  мобільний телефон попереджувальні повідомлення, перевіряти стан автомобіля, останнє місце розташування або рівень паливного бака. Система також дозволить з’єднуватися з іншими домашніми пристроями, сумісними з Alexa.

Інтер’єр Nissan Juke

Juke Enigma пропонуватиметься лише з 1,0-літровим трициліндровим бензиновим двигуном DIG-T, максимальною потужністю 114 к.с., агрегованим із 6-ступеневою механічною або автоматичною коробками передач та лише з переднім приводом.

Перші екземпляри спеціальної версії потраплять до салонів у січні цього року. Ціна за «механіку» стартуватиме від 26 481 євро, а за «автомат» – 28 143 євро.

Тим не менш,  нещодавно стало відомо, що Nissan ще більше скоротить європейську присутність, але для американського ринку збільшать кількість новинок, як Murano, так й Armada.

Джерело: Motor.es

Галерея Nissan Juke Enigma 2021 року:
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest