Nissan представив спеціальну версію Leaf10

Автор: Редакція | 02 Лют, 2021
Nissan Leaf10 2021 хетчбек презентація

Японський виробник Nissan показав спеціальну версію електромобіля Leaf10, створену на честь 10-річного перебування моделі Leaf на ринку.

У грудні 2010 року Nissan представив електричний хетчбек Leaf для модельного 2011 року. Відтоді перша генерація Nissan Leaf вважається першим електричним автомобілем на ринку й, до речі, добре продається у кількох країнах світу, зокрема й в Україні, але вже у вигляді вживаних машин.




На святкуванні цієї віхи Nissan представив нову спеціальну версію Leaf10, яка озирається на успіх останнього десятиліття.

Проте спеціальне видання Leaf10 увібрало не лише весь попередній досвід, але й пропонує погляд у майбутнє завдяки оновленням технологій та дизайну, які мають оцінити сучасні покупці електромобілів.

Nissan Leaf10 2021 року
Nissan Leaf10 2021 року

У дизайні Leaf10 отримав дизайнерські посилання на електричний кросовер Nissan Ariya: зокрема, елементи хитромудрого малюнка Kumiko прикрашають дзеркала, лінію даху та багажник. Логотип Leaf10 доповнює зовнішній вигляд та розміщений на арках. Nissan також натякнув про «новий сміливий колір кузова у палітрі», але не назвав його у релізі.

Всередині новий Leaf10 оснащений універсальною точкою доступу Wi-Fi, яка встановлює з’єднання з Інтернетом завдяки вбудованому підключенню 4G та має можливість підключення до семи пристроїв.

Nissan Leaf10 2021 року
Nissan Leaf10 2021 року

Зазначені оновлення доповнюють існуючі функції Leaf, якими модель відома. Зокрема, це відзначені нагородами технології ProPILOT та e-Pedal.

«Наша знакова модель залучила понад 180 000 автомобілістів по всій Європі. Ми сподіваємось, що завдяки вдосконаленим функціям та найновішим технологіям, таким як автомобільний Wi-Fi, та віддаленим функціям, включаючи можливості блокування та розблокування для отримання пакетів; Leaf зможе здивувати тих, хто лише починає свою подорож електромобілем», – сказала Хелен Перрі, головний менеджер із маркетингу електричних автомобілів та інфраструктури Nissan Europe.




Новий Nissan Leaf10 надійде до європейських салонів у лютому 2021 році, проте модель навряд продаватиметься в Україні, де офіційно вже представлений один електрокар від виробника – електрокросовер Ariya.

Нещодавно Nissan представив також спеціальну версію кросовера Juke, а наприкінці минулого року виробник показав оновлення для бюджетного кросовера Kicks.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Nissan Leaf10 2021 року:
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest