Nissan представив новий гібрид Qashqai e-power

Автор: Редакція | 07 Бер, 2022
Nissan Qashqai e-Power

Nissan презентував новий гібридний кросовер Qashqai з електричним приводом e-power, який незабаром надійде до європейських салонів.

Nissan показав очікувану гібридну версію актуального покоління Qashqai: Qashqai e-power, котрий надійде в продаж цього літа.

Qashqai e-power є першою моделлю бренду в Європі, яка використовує гібридну технологію фірми e-power, що раніше встановлювали на кількох моделях в Японії. Новинка була помічена ще наприкінці минулого року, а тепер презентована офіційно.

Технологія e-power

Nissan Qashqai e-Power

 

Кросовер використовує 1,5-літровий трициліндровий бензиновий двигун із турбонаддувом, що розвиває 156 кінських сил, який живить систему електродвигуна для загальної вихідної потужності 188 кінських сил і крутного моменту 330 Нм. Nissan заявляє про витрати пального 4,44 л/100 км і викиди CO2 від 119 г/км.

Як й в гібридних кросоверах Honda CR-V та Toyota RAV4, двигун діє як генератор електроенергії, посилаючи заряд або на компактну акумуляторну батарею, або безпосередньо на електродвигун, або на обидва одночасно.

Nissan Kicks e-Power 2021

Єдиним джерелом приводу для коліс є система електродвигуна – трансмісія не має передач, які блокують та приводять в рух колеса безпосередньо.

Нові технології для Qashqai e-power включають систему під назвою «Linear Tune», що регулює потужність двигуна та обороти, які мають звучати синхронізовано зі швидкістю автомобіля. Qashqai e-power також має часткове керування однією педаллю (як «e-Pedal» у електрокара Leaf), що дозволяє знизити швидкість автомобіля, але зупинити його повністю.

Ціни нової гібридної комплектації Nissan Qashqai поки не оголошені.

Нове покоління кросовера було презентовано на початку 2021 року й у січні 2022 року дебютувало в Україні.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Auto Express

Галерея Nissan Qashqai e-Power:
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest