Новий Nissan Qashqai e-Power знову з’явився на тестах

Автор: Редакція | 16 Гру, 2021
Nissan Qashqai e-Power

Прототипи нового Nissan Qashqai e-Power 2022 продовжують подорожувати Європою, де тестуються у різних типах клімату.

Минулого місяця один із прототипів гібридного кросовера Nissan Qashqai e-Power вже з’являвся майже без камуфляжу в південній Європі, а тепер навпаки повністю замаскований примірник «засвітився» на нових шпигунських фотографіях.

Нове покоління кросовера було презентовано на початку 2021 року й ось-ось має з’явитись в Україні. Проте виробник вже працює над гібридним варіантом, який має дебютувати наступного року.

Хоча суттєвої зовнішньої різниці між звичайною та гібридною версіями не варто очікувати, тим не менш «спійманий» прототип практично повністю був вкритий камуфляжем.

Новий крок

Nissan Kicks e-Power 2021
Принцип роботи технології Nissan e-Power

Із новим Nissan Qashqai e-Power виробник прагне створити один із бестселерів у своїй категорії на ринку Європи, випустивши практично безпрецедентну технологію, яка за роботою наближена до електричної.

Так, у кросовері все ще буде бензиновий двигун потужністю 154 к.с., але він працюватиме в якості генератора енергії для живлення електродвигуна, який й приводитиме колеса в рух. При цьому віддача електромотора складе 140 кВт, що еквівалентно 190 к.с.




Схожу технологію редакція Motorcar вже випробувала на Mitsubishi Outlander PHEV, який мав гарні продажі в Європі, але у новій генерації поки не планується на Старому континенті.

Крім того, Qashqai e-Power запозичить деякі технології у електрохетчбека Leaf, як наприклад «e-Pedal». Про неї можна почитати в нашому огляді тест-драйву електрокара, що вже офіційно продається в Україні.

За припущеннями, версія Nissan Qashqai e-Power має з’явитись у продажу влітку 2022 року.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor.es

Галерея Nissan Qashqai e-Power:
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest