Nissan X-Trail нового покоління представлять незабаром

Автор: Редакція | 16 Кві, 2021
Nissan X-Trail 2021 року

Nissan розкрив час прем’єри нового покоління популярного кросовера X-Trail.

Кросовер Nissan X-Trail четвертого покоління дебютує в найближчий понеділок, 19 квітня, на міжнародному автосалоні в Шанхаї. Презентацію можна буде подивитися у прямому ефірі – щоправда, почнеться вона о 5:20 ранку за Києвом.




Виробник опублікував на своєму глобальному YouTube-каналі 30-секундний ролик, в якому демонструються всі ключові елементи екстер’єру новинки. Судячи з логотипів ззаду, це версія для Китаю, але вона не повинна істотно відрізнятися від міжнародної.

В цілому новий X-Trail виглядає так само, як новий американський Rogue: у моделей однакові двоярусні фари і задні ліхтарі, велика радіаторна решітка і загальні обриси кузова.

При цьому якщо Rogue отримав в США модернізовану версію знайомого 2,5-літрового атмосферного двигуна, то китайському X-Trail місцеві медіа пророкують абсолютно нову «турботрійку» на 1,5 літра із змінним ступенем стиснення, зроблену за тими ж технологіями, що й дволітрова «четвірка» VC- Turbo від кросоверів Infiniti.




Після глобального дебюту Nissan X-Trail має дістатися восени й до Європи. В Україні новий кросовер теж має з’явитись, проте точних дат поки не оголошено.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Nissan Rogue 2021 року:
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest