Новий кросовер Volkswagen Nivus майже презентували

Автор: Редакція | 16 Кві, 2020

Бразильський підрозділ Volkswagen продовжує «дражнити» світлинами нового крос-купе Nivus, який влітку має вийти на південноамериканський ринок.

Після того, як були показані інтер’єр та обриси екстер’єру новинки, тепер Volkswagen представив перші повні зображення кросовера Nivus. Щоправда, новинка вкрита фірмовим камуфляжем: який дуже нагадує камуфляж теж ще непредставленого електричного кросовера ID.4.

В бразильській новинці вочевидь проглядаються як риси великого кросовера Atlas Cross Sport, так й дизайнерські елементи від нового Golf. Оптика у Nivus повністю світлодіодна, а в передній частині видно ефектну решітку радіатора.

Попереднє тізерне зображення Volkswagen Nivus

В основу VW Nivus лягла фірмова модульна архітектура MQB, хоча силовий агрегат для такої розповсюдженої платформи передбачений поки один – літрова «турботрійка» потужністю 130 к.с. в парі з шестиступінчастим автоматом. Раніше згадувалася ще й версія з механічною коробкою і трохи менш потужним двигуном, але її доля поки під питанням. Привід – тільки передній.

Оприлюднені також інша цікава деталь – обсяг багажника. У нового кросовера він помітно перевищує показники VW Polo, якому Nivus йде на зміну: 415 л проти 285 л.




Зі зрозумілих причин, Nivus спочатку буде продаватися в Бразилії, бо власне він був розроблений в цій країні й буде там вироблятися. На місцевий ринок Nivus вийде вже влітку, а згодом крос-купе з’явиться й в інших країнах Латинської Америки.

За припущеннями, модель може виявитися такою успішною, що у 2021-му Volkswagen планує налагодити збирання «Нівуса» й в Європі й модель, можливо, отримає похідну назву від T-Cross та стане його крос-купейною модифікацією.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея тізерів Volkswagen Nivus 2020 року:
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest