Opel представив лінійку комерційних авто на АГРО-2020

Автор: Редакція | 11 Сер, 2020
Opel LCV

Німецький бренд Opel вперше продемонстрував оновлену модельну лінійку комерційних автомобілів в Україні.

Одним із ключових напрямків нинішньої виставки «Агро-2020» є спеціалізована автомобільна експозиція «АВТО АГРО ШОУ». Саме на ньому відвідувачі виставки «АГРО-2020» на ВДНГ вперше зможуть побачити повний оновлений модельний ряд комерційних автомобілів Бренда.

Протягом 2019 року в Україні пройшов перезапуск Opel з презентацією оновленої модельної лінійки легкових автомобілів. Вже у 2020 році українським покупцям представили оновлений модельний ряд комерційних моделей Бренда: Opel Combo Cargo, Opel Vivaro, Opel Vivaro Crew Cab і Opel Movano, а також пасажирські варіанти фургонів Opel Combo Life і Opel Zafira Life.

Новинки розроблені на найсучасніших платформах Групи PSA і пропонують клієнтам економічні дизельні двигуни, унікальне оснащення і варіанти обладнання салону, передове оснащення і технології.

Тепер на виставці «Агро-2020» вперше всі новинки були представлені на одному майданчику й кожен охочий може дізнатись більше про кожну модель.




Opel Combo Cargo

Opel Combo Van

Зокрема, компактний комерційний фургон Opel Combo Cargo може бути ідеальним партнером для поїздок в умовах тісного міста або за необхідності доставки невеликих партій вантажів.

Модель доступна в двох варіантах кузова – L1 (4,4 м) або L2 (4,75 м) – і пропонує корисну вантажопідіймальність до 1 010 кг. Корисний об’єм вантажного відсіку досягає 4,4 куб. м, при цьому форма відсіку продумана так, щоб в ньому без проблем можна було розмістити до двох євро-паллет.

Під час завантаження / розвантаження допоможуть великі задні двері й бічні зсувні двері. Автомобіль оснащений 1,6-літровим дизельним мотором, який гарантує відмінну економічність – витрата палива становить лише 4,8-5 л на 100 км в змішаному циклі.

Нарешті, фургон може запропонувати 3-місний салон за формулою «1 + 2», функцію складання пасажирського сидіння, перегородку між кабіною і вантажним відсіком, ABS і ESP, кондиціонер, фірмову магнітолу, т.д.




Opel Vivaro

Opel Combo Cargo 4x4; Opel Vivaro 4x4 (right)
Opel Combo Cargo 4×4; Opel Vivaro 4×4 (праворуч)

На щабель вище в модельному ряду бренда розташований Opel Vivaro: великий місткий фургон, який однаково успішно впорається з транспортними завданнями і в густонаселеному місті, і при далеких заміських поїздках.

Автомобіль також доступний в двох варіантах з різною довжиною кузова: L1 (4,9 м) або L2 (5,3 м) – в останньому випадку корисний об’єм вантажного відсіку становить 6,6 куб. м, а всередині помістяться навіть 4-метрові довгоміри.

Всі версії Opel Vivaro в Україні мають посилену підвіску і розраховані на вантажомісткість до 1 400 кг. При цьому під капотом Opel Vivaro ховається 2-літровий турбодизель потужністю 150 к.с.: будьте впевнені, що він впорається з будь-якими навантаженнями.




Opel Vivaro Crew Cab

Opel Vivaro 2019
Opel Vivaro 2019 року

Комерційна гамма моделей Бренда включає в себе також і вантажопасажирський фургон Opel Vivaro Crew Cab. Це справжній «майстер на всі руки».

У салоні передбачено два ряди сидінь і шість місць (включаючи водія) – можна перевезти сім’ю або невелику бригаду працівників. У задній частині кузова – вантажний відсік корисним об’ємом 5,5 куб. м і з можливістю перевезення 2,3-метрових довгих предметів.

У комплектації автомобіля передбачено все необхідне оснащення як для комфорту людей, так і для зручності перевезення вантажів: ABS і ESP, фронтальні і бічні подушки безпеки, круїз-контроль і кондиціонер, 7-дюймовий сенсорний дисплей з функцією Mirror Screen, протиковзке покриття підлоги, трансформовані сидіння пасажирів (збільшення вантажного відсіку, відділення для зберігання дрібниць), т.д.




Opel Movano

Opel Combo Movano Vivaro
Opel Movano, Vivaro, Combo 

Нарешті, найбільший представник комерційної лінійки Opel – фургон Movano. В Україні буде доступний в двох типах кузова: фургон і шасі з одинарною або з подвійною кабіною.

Фургон буде представлений у всіх типо-розмірах: від компактної версії L1H1 і до максимальної L4H3 з повною масою 4,5 тонни. Шасі будуть починатися від короткої версії L2 з повною масою до 3,5 тонни і закінчуючи довжиною базою L4 з повною масою до 4,5 тонни.

Однак зараз клієнтам доступна лімітована партія Opel Movano фургон L2H2 або L3H2. Дані версії пропонують максимальний корисний об’єм і вантажні можливості – до 12,5 куб. м (для версії з кузовом L3H2) і до 1 535 кг (для версії з кузовом L2H2). У двох випадках, автомобіль оснащений переднім приводом, а також 2,3-літровим дизельним двигуном в парі з 6-ст. МКПП.

При цьому потужності мотора в 125 к.с. досить для впевненої і спокійної їзди навіть з урахуванням максимального завантаження. Крім того, флагманська модель Opel Movano виділяється хорошою комплектацією: ABS і ESP, великий паливний бак (80 л), посилений генератор (185 А), камера заднього виду, задні двері і двоє зсувних бічні двері, багатофункціональне пасажирське сидіння (столик, відсік для речей).




Opel Combo Life та Opel Zafira Life

Opel Combo, Opel Combo Life & Opel Combo Life XL
Opel Combo, Opel Combo Life; Opel Combo Life XL

Крім того, на виставці «Агро-2020» також будуть представлені і пасажирські мінівени Бренда: Opel Combo Life та Opel Zafira Life.

Перша модель Opel Combo Life – це компактний мінівен, який робить ставку на зручність використання: управління як в легковому автомобілі, а вантажні можливості майже на рівні комерційного фургона.

Друга модель Opel Zafira Life – більший мінівен, який може виступати в ролі ідеального перевізника великої родини, компанії друзів, або як бізнес-шаттл в компанії. Обидва автомобілі символічно об’єднуються позначенням «Life», немов натякаючи: вони створені для реального життя – витривалі і надійні, комфортні і зручні.

Виставка «Агро-2020» триватиме 11-14 серпня, зазначені автомобілі Opel розміщені на центральній алеї ВДНГ біля павільйону №6.





Додати свій коментар






Pin It on Pinterest