Орендований Lamborghini Aventador втопили у канаві

Автор: Редакція | 08 Бер, 2020

Білий Lamborghini Aventador Roadster, який був орендований для весільної церемонії, втопили у канаві, а водій спробував втекти від відповідальності.

Все це відбулось біля міста Хемскерк на півночі Нідерландів. Білий Lamborghini мав бути частиною весільної церемонії, проте, вочевидь, водій не впорався з керуванням 700-сильного суперкара.

За свідченнями очевидців, водій Lamborghini в якийсь момент почав поводитись агресивно та зіткнувся з двома машинами, після чого суперкар ізслизнув із дороги та опинився у водяній пастці, з якої не зміг вибратися.

Водій, при цьому, просто залишив машину з відкритими дверима, пересів до іншої машини та спробував зникнути разом із весільним кортежем. Проте поліція пізніше встановила, хто саме орендував суперкар.

За повідомленнями поліції, в інциденті ніхто не постраждав, але свідки зазначають, що якби Lamborghini не розганяли до шаленої швидкості, то пошкоджень можна було б уникнути.

Пізніше, надзвичайні служби міста дістали машину з води за допомогою крану, проте ремонт явно обійдеться недешевим. Хто буде сплачувати за нього – страхова компанія чи орендар – не повідомляється. Орієнтовна ціна, навіть, вживаного Lamborghini Aventador Roadster – 250 тис. доларів.

Раніше стало відомо, що воротар Manchester United розбив свій Lamborghini, а в Празі також була аварія за участі Lamborghini, який згорів вщент в  одному з тунелів.

Слідкуйте за останніми новинами на нашому каналі у Telegram.

 


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest