Peugeot представила кросовер 5008 в Україні

Автор: Редакція | 11 Бер, 2021
Peugeot 5008

Французька марка Peugeot представила комплектації та ціни на оновлений кросовер 5008 в Україні.

Лише минулого вересня оновлений Peugeot 5008 був презентований офіційно в Європі й тепер SUV доступний й в Україні




Флагман лінійки Peugeot знову запропонує просторий та зручний 7-місний салон, два дизельні двигуни з відповідними автоматичними коробками передач та дві комплектації.

Оновлений екстер’єр

Peugeot 5008

Повністю перероблена передня частина відтепер виконана в сучасному стилі бренду: широка решітка радіатора, що заходить під оптику, нові фари стали більш вузькими і знайшли своє продовження в вертикальних світлодіодах-«іклах», що заходять на передній бампер.

Peugeot 5008

Крім того, передній бампер отримав масивні бічні темні вставки, які візуально підкреслюють ширину автомобіля, а також сріблясту вставку знизу.

Peugeot 5008

Задня частина новинки виділяється новими ліхтарями Claw Effect, які візуально нагадують сліди від кігтів. Опціонально автомобіль може отримати пакет персоналізації Black Pack: чорні вставки в передньому і задньому бамперах, стійки даху і рейлінги з чорним забарвленням, логотипи і молдинги вікон з обробкою «тонований хром».

Новинка отримала й нові варіанти забарвлення кузова: наприклад, доданий новий темно-синій колір SYM0.




Інтер’єр

Peugeot 5008 2020 року

Важливі зміни відбулись й в салоні, де з’явився широкоформатний 10-дюймовий сенсорний HD-дисплей. Розширено варіанти обробки інтер’єру: декоративні вставки на передній панелі Greval Alcantara та оббивка сидінь Mistral Alcantara, або декоративні вставки з дерева Lati Wood і оббивка преміум-шкірою Nappa Mistral.

Peugeot 5008 2020 року

Також виробник приділив увагу й іншим дрібницям: наприклад, з’явилося безрамкове дзеркало заднього виду з електрохромним покриттям для реалізації функції анти-засліплення.




Комплектації в Україні

Peugeot 5008

Peugeot 5008 пропонується в комплектаціях GT та GT Pack та пропонує 7-місний салон.

У виконанні GT кросовер оснащений турбодизелем 2.0 HDi потужністю 150 к.с. і відрізняється комбінованим оздобленням салону Mistral Alcantara (алькантара + темна шкіра). Крім того, дана версія додатково пропонує: камеру заднього виду з кутом огляду 180 градусів, передні і задні датчики паркування, алюмінієві накладки на педалі, бездротову зарядку смартфона, фари Full LED, 18-дюймові колісні диски, тоновані стікла. Ціна комплектації стартує від 1 074 700 грн.

Peugeot 5008 2020 року
Peugeot 5008 GT 2020 року

Для модифікації GT Pack під капотом передбачений турбодизель 2.0 BlueHDi потужністю 180 к.с.. А серед оснащення варто відмітити: активний круїз-контроль Stop & Go, розпізнавання дорожніх знаків, асистент утримання по центру смуги руху Lane Position Assist, адаптивне дальнє світло High Beam Assist, система попередження і екстреного гальмування в місті AEBS3, пакет Park Assist, дерев’яні вставки Lati Wood і шкіряна оббивка сидінь Nappa Mistral, система кругового огляду на 360 градусів, HiFi-аудіосистема FOCAL, пакет персоналізації Black Pack. Вартість комплектації GT Pack починається від 1 212 100 грн.

До речі прочитати про тест-драйв “дорестайлінгового” 5008-го можна в цьому матеріалі. Варто також нагадати, що у грудні 2020 року Peugeot презентувала в Україні й оновлений кросовер 3008.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея Peugeot 5008 2020 року:
Фотограф: Peugeot
Фотограф: Peugeot
Фотограф: Peugeot
Фотограф: Peugeot
Фотограф: Peugeot
Фотограф: Peugeot
Фотограф: Peugeot
Фотограф: Peugeot
Фотограф: Peugeot
Фотограф: Peugeot

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest