Польща обрала платформу Geely для електрокарів

Автор: Редакція | 18 Лис, 2022
Електромобіль Izera (хетчбек)

Польща вибрала компанію Geely в якості постачальника платформи для електромобілів національному бренду Izera.

Минуло майже два роки від тоді, яка був презентований польський бренд електрокарів Izera, а пізніше оголошено про будівництво заводу. 

Тепер стало відомо, що китайська компанія Geely Automobile Holdings постачатиме заводу ElectroMobility Poland (EMP) модульну платформу для електромобілів, яка ляже в основу модельного ряду Izera. 

Izera є ключовим елементом польських зусиль щодо переходу на електромобілі, щоб допомогти своєму автомобільному сектору наздогнати регіональних конкурентів, включаючи Чехію та Словаччину. 

Електромобіль Izera ( хетчбек та кросовер)

«Польща відіграє важливу роль в європейській автомобільній промисловості, і я переконаний, що ця угода забезпечить швидший перехід до електричного водіння, створюючи ширші економічні можливості в галузі електромобільності», — сказав Даніель Дунху Лі, виконавчий директор Geely Holding Group. у заяві. 

За словами компаній, Izera використовуватиме платформу Geely SEA, що зробить її першою компанією поза межами групи Geely, яка зробить це. Платформа складається з механічних і програмних елементів, які складають основу автомобіля. 

Перші автомобілі будуть вироблені на заводі EMP в Явожно, південна Польща. 

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Automotive News Europe


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest