Porsche запропонував сучасну мультимедіа для класичних 911

Автор: Редакція | 26 Кві, 2020

Німецький виробник Porsche вирішив показати, як може виглядати інтер’єр класичних 911 із сучасною медійною системою.

Це вже не перша спроба осучаснити начинку вінтажної моделі. Раніше Porsche пропонував інтеграцію сучасного головного пристрою в штатне місце типорозміру 1DIN з дизайном, витриманим в ретро-стилі.

Зараз Porsche вдвічі розширив цю лінійку і вдосконалив програмне забезпечення: тепер класичний спорткар зможе інтеграцією смартфонів на базі Apple CarPlay. Крім того, система Porsche Classic Communication Management (PCCM) забезпечена навігатором, підтримкою протоколу Bluetooth, цифровим радіо і невеликим 3,5-дюймовим монітором.




Допрацьована система формату 1DIN призначена для «найстарших» Porsche зі штатним місцем для установки магнітоли. Але основна мультимедійна новинка фірми в цій сфері – це пристрій типорозміру 2DIN під назвою PCCM Plus. Він має 7-дюймовий сенсорний монітор із набором фізичних перемикачів й регуляторів, завдяки чому органічно вписується в дизайн передньої панелі спорткара.

Цікаво, що в Porsche планують пропонувати цю систему не тільки для класичних 911-х: за словами компанії, вона підходить і для родстерів Boxster першого покоління.




Виробник також зазначив, що система зможе взаємодіяти з уже наявними в автомобілі кнопками та іншими елементами управління. Сучасні новинки німецької класики коштують в 1 439,89 євро за пристрій формату 1DIN та в 1 606,51 євро за більшу PCCM Plus.

Раніше, рідкісний Porsche Gemballa Mirage GT розбили в «пустому» Нью-Йорку, а компанія Porsche запропонувала друкувати відбитки пальців на капоті 911.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Facebook та Twitter.

Джерело: Motor1

Галерея нових мультимедійних систем для класичних Porsche:
Фотограф: Porsche
Фотограф: Porsche
Фотограф: Porsche
Фотограф: Porsche

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest