Пожежа знищила кілька електрокарів на зарядній станції

Автор: Роман Галімон | 16 Тра, 2020
Пожежа електрокара

В китайському місті на зарядній станції для електричних автомобілів сталася незвична пожежа, яка знищила кілька електрокарів.

Відео від 8 травня 2020 року було записане на зарядній станції в Дунгуані (Китай), де електромобіль загорівся під час підключення до зарядного пристрою (схоже, швидкого зарядного пристрою постійного струму).




Про причину займання поки нічого невідомо й не можна сказати, чи стосувалася вона транспортного засобу чи зарядного пристрою чи чогось іншого, тому варто зосередитись виключно на процесі та наслідках.

Як видно на відео, спочатку все почалося з незвичного шуму, після якого з’явився чорний дим, котрий в певний момент переріс у вибух. Очевидно, що це вибухнув акумулятор.




Як тільки з’явилось полум’я, стало зрозуміло, що воно зачепить й інші електрокари.

Згідно з повідомленням видання Insideevs на гасінні пожежі було задіяно понад 40 пожежників та 8 пожежних машин, і завдяки швидким діям, їм вдалося загасити пожежу.

Проте в наслідку цього інциденту постраждали п’ять електрокарів, чотири з яких не підлягають відновленню.




Через те, що причиною займання може бути точка зарядки, місцева влада закрила 48 зарядних станцій (700 точок), або шосту частину всіх у місті. На даний момент відбуваються перевірки безпечності таких зарядок.

Раніше в штаті Невада (США) п’ять автомобілів Tesla згоріли вщент при перевезенні, а у штаті Флорида через пожежу було знищено 3 500 прокатних автомобілів.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Facebook та Twitter.


Додати свій коментар



Пожежа знищила електрокар зарядна станція
Де сталася пожежа?

На зарядній станції в Дунгуані (Китай),

Що стало причиною пожежі?

Причини поки не встановлені, але є певні підозри

Скільки електрокарів було знищено?

Вогонь знищив чотири електричних автомобілі

Що зроблено для запобігання таких інцидентів?

Місцева влада закрила 48 зарядних станцій (700 точок)




Pin It on Pinterest