Новий Renault Megane E-Tech «засвітився» до прем’єри

Автор: Редакція | 05 Вер, 2021
Renault Megane E-Tech 2022 року

Електричний кросовер Renault Megane E-Tech модельного 2022 року з’явився на перших зображеннях до офіційної прем’єри.

Перші фотографії нового електромобіля Renault Megane E-Tech Electric оприлюднили перед світовою прем’єрою новинки на Мюнхенському автосалоні 2021 року.




Електрифікований Megane E-Tech, що межує між кросовером та хетчбеком, стане серійною версією минулорічного концепту Megane eVision. При цьому, у новинці проглядаються пропорції нового спорідненого кросовера Nissan Ariya, який має аналогічну платформу CMF-EV та електричний силовий агрегат.

За даними іспанського видання Forococheselectricos, яке й поділилося зображеннями, Megane E-Tech Electric спочатку пропонуватиметься з акумуляторними батареями ємністю 40 кВт-год та 60 кВт-год, остання забезпечить максимальний запас ходу 470 км за циклом WLTP, що більше на 20 км за раніше озвучені дані Renault.

Renault Megane E-Tech 2022 року

Електричний двигун на передній осі має виробляти 215 к.с., але офіційних даних ще треба дочекатись під час презентації.

Французький бренд також поки не зазначив, чи буде пропонуватись потужний силовий агрегат з повним приводом із комплектації Nissan Ariya e-4ORCE, який видає вражаючі 389 к.с. і 600 Нм крутного моменту, працюючи разом із більшим акумулятором на 90 кВт-год, що забезпечуватиме діапазон до 580 км. Такий електрокар здатний розганятися до «сотні» за 5,1 секунди.




Цифровий інтер’єр

Renault Megane E-Tech 2022 року

Фотографії також дають перший погляд на панель приладів та «медійку», які позбавлені більшості, але не всіх, фізичних кнопок та перемикачів на користь сенсорних елементів управління.

Існує два окремих дисплея: один для приладової панелі перед водієм, а інший, так поширений в електромобілях останніх років, планшетоподібний масивний екран на центральній консолі, під яким можна знайти невеликий блок фізичних кнопок.

Також привертає увагу квадратне кермо, яке, здається, є новою тенденцією в автомобільному світі в наші дні.




У продажу наступного року

Renault Megane E-Tech 2022 року

Новий Megane E-Tech Electric, який випускатиметься на заводі Renault у Північній Франції, продаватиметься разом із нинішніми моделями хетчбеку Megane, а продажі в Європі почнуться в першій половині 2022 року.

У понеділок виробник має оприлюднити всі подробиці про новий Renault Megane E-TECH.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: CarsCoops

Галерея Renault Megane E-Tech Electric 2021 року:
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest