Seat «засвітив» виробничу версію електрокара El-Born

Автор: Роман Галімон | 16 Гру, 2019

Компанія Seat представила концепцію el-Born ще на автосалоні в Женеві, але тепер випадково розкрила виробничу версію електрокара.

У відеоролику, опублікованому підрозділом Seat Sweden, дизайн el-Born на кілька секунд з’явився поруч із презентацією нової медійної системи. Хоча електрокар частково затемнений, модель виявилась зовсім іншою за концепцію.

Читайте також:

Можна побачити, що футуристичні фари концепту були замінені звичайними блоками, які оснащені вбудованими світлодіодними денними фарами. Передня частина залишалась досить вірною концепції, але «радіаторна решітка» дещо відрізняється, оскільки має більші повітрозабірники.

Інша частина дизайну значною мірою збереглась, але можна побачити переглянуті боковини та інші диски. Також з’явилась яскраво виражена лінія вигину на дверях.

Варто додати, що El-Born дуже нагадує електрокар Volkswagen ID.3, і це не випадково, оскільки обидві моделі мають платформу MEB й тісно пов’язані між собою.

Коли концепція була представлена, Seat заявив, що модель отримає батарею ємністю 62 кВт-год, яка живитиме електродвигун потужністю 201 к.с. (150 кВт). Це має розганяти автомобіль від 0 до 100 км/год за 7,5 секунди та проїжджати до 420 км за одній зарядці у циклі WLTP.

Залишається незрозумілим, чи будуть доступні додаткові силові агрегати, адже в ID.3 будуть батареї 45, 58 та 77 кВт-год. Найменша дозволить моделі проїхати до 330 км, а найбільша підвищить діапазон до 550 км.

Проте, навіть якщо el-Born не отримає батарею з більшою батареєю, власники можуть не турбуватися, оскільки компанія заявила, що акумулятор можна буде зарядити на 80% всього за 47 хвилин, використовуючи швидкий зарядний пристрій постійного струму потужністю 100 кВт.

Презентація el-Born планується на наступний рік, де й можна буде дізнатись всі деталі.

Джерело: Carscoops.com

Галерея концепт та шпигунські фото Seat El-Born:
Фотограф: carscoops.com
Фотограф: carscoops.com
Фотограф: carscoops.com
Фотограф: carscoops.com
Фотограф: carscoops.com
Фотограф: carscoops.com

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest