Гібридна Cupra очолить нову лінійку Leon

Автор: Редакція | 03 Січ, 2020

Плагін-гібридний хот-хетч стане флагманом у модельному ряду Seat та Cupra у 2020 році.

За даними видання Autocar, Seat випустить новий Leon у 2020 році та модель отримає комплектацію «гарячого» плагін-гібриду потужністю 241 к.с. під суббрендом Cupra.

 Читайте також:

Окрім перепроектування всередині та зовні, Leon п’ятого покоління візьме платформу, силові агрегати та технологічні новинки від нещодавно презентованого Volkswagen Golf.

Спочатку прокачаний хетчбек Cupra Leon буде доступний виключно як плагін-гібрид.

Очікується, що новий Leon буде показаний на автосалоні в Женеві 2020 року в березні, перш ніж дуже швидко надійде у продаж. Модель застосує еволюційний підхід до свого зовнішнього дизайну і збереже форму, звичну власникам «Леона».

У 2014 році Seat продав близько 137 000 екземплярів поточного Leon, а з цього року продажі були на рівні минулого. З цієї причини керівники компаній не будуть кардинально змінювати формулу.

Однак натхнення вже взято від новіших моделей бренду, і на передню частину машини сильно вплине кросовер Tarraco. Тим часом Cupra також застосує зовнішні деталі, вперше помічені на позашляховику Formentor, який надійде у продаж наприкінці 2020 року невдовзі після Cupra Leon. Проте, як й у VW Golf, тридверного Leon теж не пропонуватимуть.

Новий салон «Леона» очікується у мінімалістичному стилі, подібний до останнього Golf та нещодавно представленої нової Octavia. Кількість кнопок буде зменшено на користь нової медійної системи, яка включає в себе вдосконалений контроль голосу та жестів. Якість матеріалу також має викликати схвалення.

Усі варіанти Leon будуть створені на платформі Golf та Octavia 2020 року. На перевіреній архітектурі MQB все буде структурно жорсткішим та краще упакованим. Історично, «Леон» завжди створювався як найспортивніший у цьому тріо від Volkswagen Group», з жорсткішими показниками пружин та демпферів, і нова модель має підтримати ці традиції.

Галерея останніх новинок та концептів Seat:
Фотограф: Seat
Фотограф: carscoops.com
Фотограф: carscoops.com
Фотограф: carscoops.com
Фотограф: carscoops.com
Фотограф: carscoops.com
Фотограф: carscoops.com
Фотограф: Seat
Фотограф: Seat
Фотограф: Seat

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest