Нова Skoda Octavia «засвітилась» майже без камуфляжу

Автор: Редакція | 04 Жов, 2019

Випробування четвертого покоління Skoda Octavia тривають, незважаючи на дуже близьку прем’єру.

На перший погляд, спійманий десь на дорогах Чехії читачем видання Garáž.cz Якубовом Шпачковим прототип не несе на собі камуфляжу взагалі. Однак, це не так: ліфтбек «прикрасили» фальшпанелями в колір кузова, тому зробити якісь однозначні висновки щодо зовнішності майбутньої новинки досі не можна.

Поки з упевненістю можна стверджувати лише те, що Octavia стане схожа на старшу модель Superb, а проявиться це, зокрема, у відмові від «чотириокої» оптики, новій радіаторній решітці тощо. Правда, на цьому прототипі й головна оптика, й задні ліхтарі теж візуально змінені – швидше за все, за допомогою наклейок.

Читайте також:

Раніше повідомлялося, що зі зміною поколінь Skoda Octavia може отримати новий та якісніший інтер’єр, та й в цілому стати розкішнішою – тим самим виробник буде намагатися збільшити розрив між своїм бестселером й більш бюджетною Skoda Scala. А ось в моторній гамі поки жодних революцій не очікується: все ті ж турбомотор, бензинові та дизельні, плюс деякий шанс появи гібридної силової установки.

Нова Skoda Octavia дебютує 11 листопада. Першим покажуть варіант в кузові ліфтбек, а універсал з’явиться перед публікою за пару місяців по тому.

Джерело: Motor1

 

Галерея Шпигунські фото Skoda Octavia
Фотограф: Якуб Шпачков / Garáž.cz
Фотограф: Якуб Шпачков / Garáž.cz
Фотограф: Якуб Шпачков / Garáž.cz
Фотограф: Якуб Шпачков / Garáž.cz

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest