Skoda представила оновлений Rapid для Китаю

Автор: Редакція | 23 Гру, 2019

Компанія Skoda підготовила спеціально оновлену версію бюджетного седану Rapid для ринку Китаю.

Сьогодні були опубліковані перші офіційні зображення оновленого автомобіля Skoda Rapid для китайського ринку. Хоча раніше машина вже «засвітилися» на фотографіях, які виробник обов’язково має надати до китайського сертифікаційного органу.

Судячи з ескізів, помітних змін у порівнянні з фотографіями, які Міністерство промисловості та торгівлі КНР розповсюдило у вересні, не сталося. 4-дверний седан та 5-дверний хетчбек значно змінилися зовні, отримавши нову оптику, нову радіаторну решітку і зовсім інші бампера.

Цікаво також буде порівняти ескізи Skoda Rapid для європейського та китайського ринку:

При цьому інтер’єр залишився майже незмінним- це можна побачити на приладовій панелі, передній панелі та дверних картах. Єдиним винятком є медійний комплекс із великим екраном на всю ширину центральної консолі.

Читайте також:

Інформація про технічні характеристики оновленої моделі Rapid для китайського ринку поки не оголошені, однак автомобіль, швидше за все, знову буде обладнаний 1,5-літровим атмосферним двигуном MPI потужністю 110 к.с., для якого запропонують 5- швидкісну механічну коробку передач або 6-ступінчастий автомат.

Офіційна прем’єра Skoda Rapid відбудеться незабаром.

Галерея Skoda Rapid ((Китай) 2020 року:
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф:
Фотограф:
Фотограф:
Фотограф: Skoda

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest