Нове покоління Subaru Outback представили в Україні

Автор: Редакція | 25 Тра, 2021
Subaru Outback 2021 року

Subaru Outback шостого покоління дебютував на автосалоні в Нью-Йорку 2019 року. Майже за два роки кросовер приїхав до України.

Через два роки після світової прем’єри шостого покоління Subaru Outback, модель надійшла у продаж в Україні. Новий кросовер японської марки вже доступний для замовлення з оновленим обладнанням та новим бензиновим двигуном.




Новинка Subaru отримала більші фари, стандартно оснащені світлодіодною технологією та новим світловим підписом на внутрішній стороні у формі «С». Крім того, бампер має новий дизайн, з інтегрованим пластиковим захистом, який простягаються по всьому кузову.

Subaru Outback 2021 року

Subaru також нанесла хромоване покриття на дверні ручки та зробила атласну обробку для дзеркал заднього виду. Ззаду також проглядається спортивний дизайн із новими, більшими ліхтарями, які мають ту саму технологію освітлення, що й передні.

Новий Subaru Outback побудований на новій платформі Subaru Global, тому він більший за попередника, крім того, що має кліренс не менше 213 міліметрів.




Комплектації в Україні

Subaru Outback 2021 року

В нашій країні пропонуватиметься три версії кросовера (Limited, Field, Touring), які відрізнятимуться лише рівнем зовнішніх та інтер’єрних деталей. Таким чином, технічно це буде однакова модель.

Українцям пропонується 2,5 атмосферний бензиновий двигун (FB25) потужністю 188 к.с. із максимальним крутним моментом 245 Нм. Виробник обіцяє витрату пального 9,3 л/100 км у місті та 6,2 л/100 км на трасі, що доволі непогано для повнопривідного автомобіля.

Subaru Outback 2021 року

Subaru продовжує використовувати безступінчасту автоматичну коробку передач Lineartronic, а серед динамічних показників значяться розгін до «сотні» за 9,5 с, та максимальна швидкість – 207 км/год.

Ззовні комплектації відрізнятимуться наявністю різних колісних дисків, люком, дзеркалами у колір кузова, рейлінгами та окантовкою передніх протитуманних фар.




Відмінності в салоні

Subaru Outback 2021 року

Всередині всі версії отримають великий 11,6-дюймовий сенсорний екран, хоча топова версія Touring отримає 11 динаміків.

Також салон найдорожчої комплектації обгорнуть шкірою Nappa (із трьома варіантами комбінації кольорів) та встановлять задній центральний підлокітник із вмонтованими підсклянниками з глянцевого пластику.

Subaru Outback 2021 року

Іншим версіям доведеться обмежитись текстильною оббивкою сидінь або сіро-чорним поліуретаном (проте з водовідштовхувальним ефектом) та  тим же заднім підлокітник із вмонтованими підсклянниками, але вже зі звичайного пластику.




Ціни на новий Subaru Outback

Subaru Outback 2021 року

Враховуючи, що Subaru Outback модельного 2021 року пропонуватиметься з одним двигуном та трьома комплектаціями, то різниця цін не дуже велика.

Базова комплектація кросовера коштуватиме від 1 250 000 грн, середня – на 30 тисяч дорожча, а топова обійдеться в 1 320 000 грн.

Цікаво, що в США Subaru вже почала підготовку «дикої» позашляхової комплектації, а минулого місяця був оновлений кросовер XV для 2021 року.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея Subaru Outback 2021 року:
Фотограф: Subaru
Фотограф: Subaru
Фотограф: Subaru
Фотограф: Subaru
Фотограф: Subaru
Фотограф: Subaru
Фотограф: Subaru

Додати свій коментар



Презентація шостого покоління Subaru Outback в Україні
Коли відбулась світова презентація нового Subaru Outback?

Світова презентація нового Subaru Outback відбулась у 2019 році

Коли відбулась презентація нового Subaru Outback в Україні?

Презентація нового Subaru Outback в Україні відбулась у травні 2021 року

Скільки комплектацій нового Subaru Outback в Україні?

Новий Subaru Outback в Україні отримав три комплектації

Коли з'явиться новий Subaru Outback в Україні?

Новий Subaru Outback вже доступний для замовлення в Україні




Pin It on Pinterest