Позашляховик Suzuki Jimny перетворили на старий Defender

Автор: Редакція | 01 Сер, 2020
Suzuki Jimny little D.

Японський компактний позашляховик Suzuki Jimny зазнав суттєвого перетворення у класичний Land Rover Defender.

Зовнішність Suzuki Jimny та його невелика ціна дозволяють експериментувати над кросовером та стилізувати його вигляд. Проект із промовистою назвою little D. («маленький Д.») представило японське ательє Damd.




За допомогою цілого комплекту доопрацювань для кузова, «Джимні» перетворюється в свого старшого британського колегу. У нього входять, наприклад, альтернативна решітка радіатора, нові бампери, інший капот, розширювачі колісних арок і вантажні колісні диски на 16 дюймів у двох варіантах дизайну.

Навіть логотипи з назвою проекту на крайці капота і радіаторній решітці стилізовані під аналогічні елементи «Дефендера». Крім того, тюнери пропонують для позашляховика й набір додаткових аксесуарів, включаючи експедиційний багажник на даху і світлодіодні фари на ній. А ось єдина модернізація інтер’єру – це нова оббивка крісел у ностальгічну клітку.




Не зачепили доопрацювання й силовий агрегат Jimny: під капотом досі півторалітровий мотор на 102 к.с. і 130 Нм в парі або з п’ятиступеневою механікою або чотиридіапазонним автоматом і повним приводом із заниженою передачею.

Вартість своїх ідей в ательє Damd поки не назвали.

Раніше Suzuki Jimny перетворили на автомобіль-амфібію, а також зробили з кросовера вантажівку. Про наш тест-драйв позашляховика можна прочитати тут.

Джерело: Motor1

Галерея Suzuki Jimny little D.:
Фотограф: Damd
Фотограф: Damd
Фотограф: Damd
Фотограф: Damd
Фотограф: Damd
Фотограф: Damd
Фотограф: Damd
Фотограф: Damd
Фотограф: Damd

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest