Визначено топ-10 найдешевших нових автомобілів

Автор: Редакція | 14 Лис, 2022
Рейтинг дешевий автомобіль

Ринок нових автомобілів постійно змінюється й для охочих придбати новинку пропонується цей рейтинг пропозицій на ринку Європи.

Придбання нового автомобіля може бути однією з найбільших інвестицій у житті, і сьогодні вже багато моделей оснащено такою кількістю технологій, що ціна може викликати суттєво здивування. 

Читайте також:

Тим не менш, на ринку завжди присутній вибір моделей, які пропонують бюджетну ціну. Британське видання What Car підготувало рейтинг топ-10 найдешевших нових автомобілів. 

10. Suzuki Swift

Комплектація: 1.2 Dualjet 83 12V Hybrid SZ-L | Ціна: £ 15499 

Swift є підтвердженням того, що навіть бюджетний автомобіль може забезпечити драйв й це відбувається завдяки його потужному двигуну та маневреності.  

Крім задоволення від водіння, він також повинен бути дешевим і надійним. У стандартній комплектації SZ-L початкового рівня також можна отримати велику кількість опцій, включаючи підключення Bluetooth, шкіряне кермо та адаптивний круїз-контроль. 

В Україні Suzuki Swift зник вже давно й поки марка не анонсувала його появу. 

9. Dacia Duster

Dacia Duster 2022 року

Комплектація: 1.0 TCe 90 Essential | Ціна: £14 845  

Duster є найдешевшим новим позашляховиком у продажу у Британії, і це вигідна покупка завдяки просторому багажнику та розумним експлуатаційним витратам. Однак є компроміси у вигляді поганої керованості, дешевого салону та трьохзіркового рейтингу безпеки Euro NCAP.  

“Дастер” у базовій комплектації досить мінімальна з точки зору стандартного комплекту, тому краще обрати комплектацію середнього рівня, щоб отримати 8,0-дюймову інформаційно-розважальну систему, центральний підлокітник, камеру заднього виду та задні датчики паркування. 

В Україні кросовер продається під брендом Renault й базова комплектація наразі коштує 598 800 грн. Редакція Motorcar тестувала цей бюджетний позашляховик й огляд можна перечитати в цьому матеріалі. 

8. Fiat Panda

Комплектація: 1.0 Mild Hybrid City Life | Ціна: £14 310 

Panda має чарівний зовнішній вигляд і низьку ціну, але вона також дуже розчаровує в керуванні та не дуже практична. Найгірше в ньому — це жахливий рейтинг безпеки від Euro NCAP — нуль зірок. Отже, загалом краще гортати рейтинг далі. 

На українському ринку модель офіційно не представлена. 

7. Volkswagen Up

Volkswagen e-up!

Комплектація: 1.0 up! | Ціна: £14 070 

Вже 10 років Volkswagen Up залишається привабливим маленьким автомобілем із веселими манерами водіння, економічним двигуном і високоякісним салоном за бюджетну ціну.  

Комплектація початкового рівня досить мізерна з точки зору оснащення, тому рекомендується брати середню версію, в якій вже є багатофункціональне кермо та аудіосистема Beats. 

В Україні VW Up офіційно не продається. 

6. Citroën C3

Citroen C3

Комплектація: 1.2 PureTech 83 You | Ціна: £13 995 

Citroën нещодавно додав комплектацію You початкового рівня до лінійки C3, і за ці гроші можна отримати стильний автомобіль усередині та зовні. Однак він поганий в керуванні, двигун початкового рівня недостатньо потужний, і він не дуже практичний. Також потрібно заплатити додатково за деякі важливі комплекти безпеки, включаючи автоматичне екстрене гальмування (AEB). 

До речі, в Україні Citroën C3 продається від 572 400 грн й редакція Motorcar писала про тест-драйв моделі минулого року. 

5. Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway 2021 року

Комплектація: 1.0 TCe Essential | Ціна: £13 795 

Sandero Stepway — це, по суті, Dacia Sandero, але з деякою додатковою міцністю, включаючи більш рельєфний капот, рейлінги на даху, масивні пластикові подовжувачі колісних арок і збільшений дорожній просвіт. Як і Sandero, це чудовий маленький автомобіль із просторим салоном для його розміру, великим багажником і зручною поїздкою. 

Sandero Stepway попереднього покоління продавався в Україні під брендом Renault, проте нова генерація моделі поки не пропонується. 

4. Hyundai i10

Hyundai i10 2020 року

Комплектація: 1.0 MPi SE | Ціна: £13 430 

i10 — один із найкращих маленьких автомобілів, які можна купити за мінімальний бюджет. Незалежно від обраної комплектації, ви отримаєте відносно просторий і стильний салон і комфортну поїздку.  

1,0-літровий трициліндровий бензиновий двигун достатньо потужний у місті та має бути дешевим у експлуатації. Комплектація SE включає автоматичне освітлення, кондиціонер, електричне регулювання дверних дзеркал і шкіряне кермо та важіль коробки передач. 

На українському ринку модель доступна від 521 300 грн у комплектації Active. 

3. Kia Picanto

Kia Picanto 2020 року

Комплектація: 1.0 1 | Ціна: £13 400   

Сьогодні Kia випускає широкий асортимент нових автомобілів, від невеликих автомобілів до електричних позашляховиків. Picanto є найменшою моделлю марки, і це чудовий автомобіль з вишуканим салоном і охайним керуванням. Тим не менш, базова комплектація 1 навіть не має кондиціонера. 

Український офіційний дистриб’ютор наразі не пропонує Kia Picanto. 

2. MG3

 

MG3

Комплектація: 1.5 VTi-Tech Excite | Ціна:  £13 295 

MG3 має дуже актуальну ціну та поставляється з великою кількістю комплекту за ці гроші. Ця комплектація Excite включає 8,0-дюймовий сенсорний екран, Apple CarPlay і задні датчики паркування в стандартній комплектації. Тим не менш, вам доведеться змиритися з нерівною поїздкою, хрипким двигуном і невтішною оцінкою безпеки в три зірки Euro NCAP. 

На разі, в Україні модель не доступна. 

1. Dacia Sandero

Dacia Sandero 2021року

Комплектація: TCe 100 Bi-Fuel Essential | Ціна: £12 295 

Dacia Sandero вже давно отримав звання “найдешевший новий автомобіль в Британії”, проте Sandero дійсно зручний, практичний і дешевий в експлуатації. Його двопаливна версія може працювати як на дешевшому зрідженому нафтовому газі (LPG), так і на звичайному неетилованому пальному, що суттєво зменшує експлуатаційні витрати.  

Тим не менш, варто зазначити, що Euro NCAP поставив Sandero лише дві зірки за безпеку. 

У попередньому поколінні Sandero продавався в Україні під брендом Renault, проте нова генерація моделі поки не анонсована для українських покупців. 

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.  


Додати свій коментар



Як обрати найдешевший автомобіль? 
Який автомобіль найдешевший?

Дивіться рейтинг найдешевших автомобілів 

Який кросовер найдешевший?

В цьому рейтинг найдешевших автомобілів можна знайти найдешевший кросовер у Європі 

Яка модель найдешевша?

Читайте про переваги Dacia Sandero, MG3, Kia Picanto, Hyundai i10 та Dacia Sandero Stepway 

Який новий автомобіль найдешевший в Україні?

Читайте цей рейтинг топ-10 найдешевших автомобілів у Європі із відповідними пропозиціями в Україні 




Pin It on Pinterest