Оновлена Toyota Corolla отримає новий двигун

Автор: Редакція | 23 Лют, 2022
Toyota Corolla 2022 року

Популярний седан та хетчбек Toyota Corolla отримають новий дизайн та двигун для модельного 2023 року.

Попри перипетії в автомобільному світі популярність Toyota Corolla залишається стабільною. Тим не менш, японський бренд планує ряд оновлень, які включають невеликий редизайн та новий вибір двигунів.

На основі інсайдерської інформації, оновлена Corolla буде представлена в Японії цього року й отримає новий дизайн фар і задніх ліхтарів, а також передньої решітки. Будуть й часткові зміни у виборі кольорів фарби, а для збільшення комфорту салону сидіння водія буде забезпечено трохи більше висотою.

Нова моторна лінійка

Toyota Corolla 2020 року (Америка)

Найцікавішим оновленням, яке буде зроблено в лінійці Corolla, має стати припинення випуску існуючого 1,8-літрового чотирициліндрового двигуна.

На заміну, за припущеннями, прийде гібридний 1,5-літровий трициліндровий агрегат Dynamic Force, який зараз використовується в лінійці Yaris з потужністю 114 кінських сил. Зрозуміло, що він існуватиме разом з поточним 1,2-літровим чотирициліндровим двигуном із турбонаддувом.

Зазначені зміни поки стосуються японського ринку. Американські примірники, що випускаються в штаті Міссісіпі, теж можуть оновитись. Однією із суттєвих змін може стати заміна атмосферного 2,0-літрового чотирициліндрового бензинового варіанту, який недоступний на японських моделях Corolla.

Toyota Corolla GR Sport Black Edition
Toyota Corolla GR Sport Black Edition

На жаль, інформація не містить подробиць щодо очікуваного гарячого хетча GR Corolla, який протягом останніх кількох місяців «засвітився» на серії тізерів. Очікується, що буде позичений турбований 1,6-літровий трициліндровий двигун від GR Yaris з системою повного приводу та автоматичною коробкою передач. У GR Corolla очікується потужність до 300 к.с.

До речі, минулого року Toyota представила новий компактний кросовер Corolla Cross, а пізніше й версію GR Sport.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Carbuzz


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest